Suntem aici pentru tine
0213278727

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Ron Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos

Cantitate - +
Total

0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Verificare metrologica la cantare

In activitatile comerciale ce implica stabilirea pretului in functie de greutatea produsului, inclusiv in bucatariile restaurantelor, este obligatorie folosirea de cantare aprobate metrologic.

Cantarele aprobate metrologic se pot pune in folosinta dupa cumparare fara alte formalitati, in baza Certificatului de Conformitate primit de la vanzator, iar dupa primul an este necesara verificare anuala de catre o societate specializata.

Cantarele aprobate metrologic se livreaza cu un Certificat European de Conformitate si au timbrul verde cu incriptia "M" aplicat pe lateral. La unele modele, Certificatul de Conformitate este inclus in acelasi document cu garantia si instructiunile de utilizare.

  

SEDONA asigura serviciul de reverificarea anuala a cantarelor, oferind pe perioada verificarii cantare comerciale la schimb. Disponibilitatea cantarelor de schimb este limitata, din acest motiv va rugam sa faceti o programare telefonica in prealabil: 021-3278727.

 

Detalii pentru verificare metrologica anuala:

- Acte necesare: factura de cumparare sau Certificat de Conformitate; copie C.U.I.

- Livrarea cantarului ce urmeaza a fi verificat se face la sediul SEDONA. Optional, putem ridica cantarul de la sediul dumneavoastra (in Mun. Bucuresti, jud. Constanta si jud. Ilfov), serviciu tarifat suplimentar cu 60 Lei, tva inclus.

- Tariful pentru verificarea metrologica la sediul Sedona este de 120 Lei la cantare comerciale si 220 Lei la cantare platforma de pana la 300 kg. Aceste preturi pot suferi modificari, va rugam verificare telefonica.

- Asiguram servicii pentru urmatoarele tipuri de cantare omologate: comerciale (cu calculator de pret), de verificare (fara calculator de pret), balante de precizie (cantare de bijuterii), platforme mici (pana in 300 kg), cantare numaratoare.