Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Mobilier pentru magazin & Seifuri 

Tejghele pentru case de marcat, rafturi pentru produse, sisteme de ghidaj, scaune de casier.

Seifuri pentru magazine, hoteluri & alte afaceri.

Pentru o oferta personalizata apelati 021-3278727 sau folositi formularul de contact.

Mese casa de marcat, Rafturi, Scaune casieri, Cosuri cumparaturi

Mese casa de marcat, Rafturi, Scaune casieri, Cosuri cumparaturi

Scaune pentru casieri, mese pentru case de marcat, sisteme de ghidaj, rafturi, cosuri de cumparaturi si alte accesorii pentru magazine. Pentru o oferta personalizata va invitam sa ne contactati la 021-3278727.

Vezi produsele
Seifuri

Seifuri

Ce tipuri de seifuri ofera Sedona?

Fie ca sunteti in cautarea unui seif pentru apartament, magazin, case de schimb valutar, case de amanet sau birouri, in magazinul online Sedona veti descoperi oferte de la 315 lei.

Seiful poate fi fixat pe podea sau perete. Orice model alegeti, obiectele de valoare vor fi in siguranta deoarece deschiderea seifului blocat se poate face doar cu o cheie speciala (in cazul in care seiful este dotat cu broasca) sau printr-un dispozitiv electronic cu cifru secret.

De dimensiuni variate (de la seif mic, cu greutate de 5 kg, pana la seif mare, de 138 kg), seifurile de bani sunt o investitie sigura in afacerea dumneavoastra.

Ce sunt seifurile de perete?

Sunt seifuri mari, cu o greutate de 20 - 30 de kilograme si cu un grad de securitate antiefractie A sau B, conform standardului german VDMA 24992. Multe dintre seifurile de perete pot fi fixate si pe podea.

Ce sunt seifurile antifoc?

Sunt seifuri cu rezistenta la foc de la 30 la 60 de minute, create pentru a proteja documentele si valorile in cazul unui incendiu sau efractie (sunt perfecte pentru case de amanet, magazine de bijuterii, casierii, uz personal - cutie sau caseta de valori -, sali de jocuri sau cazinouri).

Ce este un mini seif?

De dimensiuni reduse, mini seiful este o solutie ideala de depozitare a valorilor in spatii mici. Afacerile HoReCa sau cele cu profil sportiv pot pune la dispozitia clientilor mini seifuri, dar acestea se pot dovedi foarte utile si in centrele de divertisment, atat pentru clienti, cat si pentru angajati.

Ce sunt casetele de valori?

O alternativa la seif, caseta de valori este o solutie pentru depozitarea banilor, a bunurilor sau a documentelor de valoare practic la indemana oricui. Pe piata sunt in prezent o multime de modele de cutii de valori... pentru toate preferintele de pret si toate cerintele de siguranta: antifoc, antiumezeala, cu inchidere prin cheie sau cifru.
Vezi produsele