Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos

Cantitate- +
Total

0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Pentru alte judete

Alegeti una din urmatoarele modalitati simple prin care puteti efectua comenzi sau solicita oferte:

  • - Adaugati produse in cosul de cumparaturi. Creati un cont nou in doar cateva secunde.
  • - Completati formularul de la pagina Contact
  • - Accesati linkul "Cere mai multe detalii", aflat in partea de jos a paginii la fiecare produs de pe site.
  • - Sunati la 021-3278727
  • - Trimiteti fax la numarul 031-4181579
  • - Scrieti-ne la adresa sales@aparaturafiscala.ro . Nu uitati sa precizati: produsul dorit, datele de facturare, adresa de livrare, persoana de contact si numar de telefon.

Indiferent de modalitatea aleasa pentru comanda, veti fi contactat de un reprezentant Sedona in maxim 24 de ore lucratoare pentru confirmare.

Daca sunteti interesat de programe de gestiune sau de sisteme ce includ programe de gestiune, va vom propune o discutie telefonica detaliata pentru consultanta si prezentarea produselor. De asemenea, putem instala gratuit prin internet programul de gestiune pe o perioada de 30 de zile.

Livrarea produselor se face gratuit prin curier rapid (la comenzi de minim 99 Lei, tva inclus), in orasele in care principalele retele nationale de curierat au birouri. In cazul altor localitati, livrarea se poate face catre cel mai apropiat sediu al firmei de curierat sau prin suportarea de catre client a cheltuielilor suplimentare. Produsele ajung la destinatie in urmatoarea zi de la efectuarea comenzilor (pentru comenzile preluate pana in ora 16:30), sau in urmatoarea zi de la inregistrarea platii in contul Sedona - la achitarea cu ordin de plata. In cazul platii la curier, clientul achita valoarea rambursului. Click aici pentru afla toate metodele de plata.

In cazul caselor de marcat si a imprimantelor fiscale, dupa achizitionare urmeaza pasii necesari punerii in functiune conform legii. Pentru detalii va rugam click aici.