Suntem aici pentru tine
0213278727

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos

Cantitate- +
Total

0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Aparatura 

Case de marcat

Casele de marcat pot functiona independent precum si conectate la computer sau echipamente mobile. Va invitam sa ne contactati pentru a va recomanda modelul optim de casa de marcat necesar afacerii dvs.

Preturile includ livrare oriunde in tara, toate serviciile necesare fiscalizarii si programarea articolelor.

Vezi produsele

Cantare electronice

De la cantare cu acumulator pentru piete pana la cantare profesionale pentru supermarketuri, de la balante de precizie pana la cantare platforma, Sedona va ofera o gama completa. Verificarea metrologica si livrarea in orasele principale sunt incluse in pret.

Vezi produsele

Cititoare si Terminale mobile

Solutii complete de cititoare coduri de bare si terminale portabile pentru diverse industrii precum: retail, logistica, depozitare, restaurante, productie. 

In aceasta categorie sunt incluse cititoare ce se ataseaza produselor Apple, precum si PDA-uri pentru preluarea comenzilor in restaurante.Vezi produsele

Imprimante

Imprimante fiscale, imprimante POS (nefiscale, de departament), imprimante de etichete coduri de bare, imprimante portabile, imprimante de carduri.

Va rugam sa ne contactati pentru a va putea ajuta la alegerea modelului optim.

Livare gratuita.

Vezi produsele

POS-uri All in One, Monitoare Touch, Standuri, Tablete

Puteti configura un sistem POS complet folosind produsele din aceasta categorie sau ne puteti contacta pentru a va recomanda un sistem hardware si software optim afacerii dvs.

Vezi produsele

Sertare de bani

Livrare gratuita, in maxim 24 de ore. 

Gama completa cu anumite modele in exclusivitate la Sedona.

Toate modelele sunt din metal, rezistente in timp, cu clapete testate la 1 milion de utilizari. Multiple optiuni de deschidere si compartimentare. Optional, kit de montare sub masa.

Vezi produsele

Masini de numarat bani

Masinile de numarat bani se aleg in functie de volumul zilnic de numarare si gradul dorit de detectie al bancnotelor. Specialistii Sedona va stau la dispozitie cu indrumari pentru identificarea aparatului optim, la 021-3278727.

Vezi produsele

Verificatoare bani

Diverse aparate pentru detectia bancnotelor false, de buzunar, de birou sau bancare. Pentru toate modelele asiguram livrare gratuita si garantie 1 an. Puteti testa aparatele la sediile noastre.

Vezi produsele

Marcatoare si Accesorii magazin

Marcatoare de preturi, sisteme EAS antifurt pentru magazine, inscriptii cu texte obligatoriu de afisat, restiere.

Vezi produsele

Consumabile

Preturi economice si livrare gratuita la comenzi de minim 100 Lei, pentru consumabilele de care are nevoie afacerea dumneavoastra: role de hartie pentru case de marcat, imprimante fiscale, imprimante nefiscale si POS-uri bancare; riboane; role de etichete autocolante pentru cantare si imprimante de etichete; etichete pentru marcatoare de pret; carduri de plastic; taguri; consumabile pentru sisteme de securitate EAS.

Vezi produsele