Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos

Cantitate- +
Total

0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Cititoare coduri de bare

Pentru a alege cititorul de coduri de bare potrivit ca functionalitati si pret este necesar sa raspundeti la urmatoarele intrebari:

  1. Veti utiliza si coduri de bare 2D sau doar clasicele 1D (cu bare verticale)? Codurile de bare 2D sunt folosite tot mai frecvent datorita volumului mare de informatii cuprins in cod. Pretul acestora este in prezent cu aproximativ 50% mai mare decat al cititoarelor 1D ce au alte caracteristici similare.
  2. Cat de intens este volumul de scanare? In cazul unui numar mare de scanari, de tip supermarket sau hypermarket, se recomanda cititor de coduri fix, omnidirectional. Acest tip de cititor ofera avantajul unei scanari din orice pozitie a codului (nefiind necesara alinierea cu raza cititorului), precum si avantajul eliberarii mainilor operatorului.
  3. Cat de mare este aria in care operatorul are nevoie sa se deplaseze cu cititorul? In cazul in care operatorul are nevoie de mobilitate mai mare decat permite un cititor cu conectare cu fir, este recomandat un cititor wireless. Cititoarele de coduri wireless folosesc tehnologie radio sau Bluetooth, iar pretul acestora este cu peste 100% mai mare decat al cititoarelor cu fir.
  4. Aveti nevoie ca cititorul sa afiseze diverse informatii, sa memoreze scanarile sau sa indeplineasca diverse functii de calcul? In cazul in care doriti de la cititor mai multe functionalitati decat simpla citire a codului, inseamna ca aveti nevoie de un "terminal mobil". Exista o varietate mare de terminale mobile, construite dupa diverse necesitati.
  5. Ce tip de conectare permite computerul la care atasati cititorul? In cazul in care doriti conectarea la un laptop, cel mai probabil va trebui sa optati pentru conectare USB. In cazul in care doriti conectare la un computer desktop sau la un POS este necesar sa luati in calcul conectare de tip RS232, dar doar dupa ati consultat si furnizorul aplicatiei software. Conectarea RS232 ofera anumite avantaje, printre care o viteza mai mare de introducere a datelor in aplicatia software.

 

Pentru a descoperi oferta de cititoare coduri click aici.