Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

NiceLabel Designer Pro 2017

NiceLabel Designer Pro 2017

NiceLabel Designer Pro 2017

ART001613SED

Producator: Sedona

Cere mai multe detalii COMPARATOR PRODUS
Pret: 2 754,72 Lei
Pret fara TVA: 2 314,89 Lei
Pret fara TVA EURO: 470,00 €

NiceLabel Designer Pro 2017 este un software care permite crearea si imprimarea de coduri de bare si etichete.

Principalele caracteristici ale software-ului NiceLabel Designer Pro 2017 sunt:

  •  contine toate instrumentele de care aveti nevoie pentru crearea de etichete de conformitate cu standardele din domeniu;
  •  permite conectarea la baza de date complexe: daca tot v-ati creat baze de date cu informatiile necesare pentru etichete, le puteti utiliza pentru a extrage datele pe care le doriti imprimate in final; puteti chiar imbina informatii din doua sau mai multe tabele;
  •  mod simplu de lucru, accesibil oricarui utilizator, indiferent de experienta: acesta reduce posibilitatea introducerii de informatii gresite, de imprimare incorecta a etichetelor, de imprimare a etichetelor cu serii duplicate;
  •  posibilitatea lucrului cu variabile complexe: acum puteti folosi toate variabilele de care aveti nevoie, de la cele necesare pentru serializare completa, la cifre de control pentru codurile de bare, variabile globale etc.

Cu NiceLabel 2017 Designer Pro puteti crea etichete RFID, puteti face ca un text sa incadreze diverse obiecte si sa aiba forme diferite si puteti accesa o biblioteca de sabloane pentru etichetare de conformitate.

NiceLabel va ofera multiple posibilitati sa gestionati design-ul codurilor de bare si al etichetelor, fara ca procesul sa devina complicat sau dificil, fie ca utilizati sabloanele predefinite, fie ca porniti de zero.

Modulul de tiparire inclus in Designer Pro 2017 permite operatorilor sa introduca informatiile corecte, fara sa modifice design-ul etichetei. Procesul de tiparire se poate desfasura pe orice tip de imprimanta de la cei mai cunoscuti producatori din domeniu: Zebra, Datamax, Citizen, Intermec, TSC, Godex, SATO etc.

Licenta NiceLabel Designer Pro se livreaza exclusiv pe e-mail sub forma de cheie de activare si este valabila pentru un utilizator.

Opinii consumatori

Scrieti-va propria parere

NiceLabel Designer Pro 2017

NiceLabel Designer Pro 2017

Scrieti-va propria parere

Produse similare:

Articole recomandate