We are here for you
(021)327.87.27

No products

Free shipping! Shipping
0,00 Lei Total

Check out

Product successfully added to your shopping cart

Quantity- +
Total

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Total products (tax incl.)
Total shipping (tax excl.) Free shipping!
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

From now on we will be able to pay tips by card in Romania as well

Data publicare articol: 23-04-2015

Bacsisul devine legal, urmand sa fie fiscalizat si impozitat cu 16%

Pe 22 aprilie 2015 a fost aprobata Ordonanta de Urgenta care va legifera bacsisul de la 1 mai, dupa publicarea acesteia in Monitorul Oficial.

Potrivit noii legi, operatorii economici din orice domeniu vor fi nevoiti sa emita bonuri fiscale pentru sumele de bani oferite voluntar de catre clienti in plus fata de contravaloarea bunurilor sau serviciilor primite, precum si pentru restul dat de vanzator clientului si nepreluat de acesta in mod voluntar. Daca banii obtinuti astfel raman la dispozitia operatorului economic, bacsisul va fi impozitat ca profit al acestuia; in masura in care sumele vor fi distribuite angajatilor, bacsisul va fi taxat ca venit.

Asadar, inclusiv bacsisul va putea fi achitat prin plata cu cardul la orice operator economic, ceea ce salveaza timpul necesar unei opriri la bancomat pentru a ne asigura ca avem numerar pentru bacsis.

Sedona pune la dispozitia comerciantilor serviciul de programare a unui articol special in casele de marcat (Bacsis) – pentru firmele care folosesc casa de marcat neconectata la computer - si optiunea de update al aplicatiei software, pentru firmele care folosesc un sistem informatic. Modificarile se fac GRATUIT pentru abonatii contractului de service.

Pentru programari ne puteti scrie la adresa contact@aparaturafiscala.ro.