Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Case de marcat si Imprimante fiscale

Cum alegi o casa de marcat?

Alegerea caselor de marcat trebuie facuta in functie de specificul afacerii si de cerintele legislatiei in vigoare. In magazinul online Sedona puteti cumpara modelul potrivit la pretul si oferta corecte! Pentru alegerea casei de marcat potrivite, trebuie sa stabiliti: - daca veti avea nevoie de o casa de marcat mobila / portabila pentru a fi folosita ambulant sau daca doriti o casa de marcat pentru un punct fix de lucru; - daca va fi conectata la computer sau va avea articole programate in memoria proprie; - volumul de bonuri zilnice (imprimantele fiscale fac fata unui volum superior caselor de marcat); - ce periferice urmeaza sa fie conectate la casa de marcat (difera in functie de model capacitatea de conectare la sertarul de bani, computer, cititor de coduri de bare, cantar, display extern etc).

Ce case de marcat sunt admise in 2022?

Noile modele de case de marcat cu jurnal electronic trebuie sa fie omologate conform normelor in vigoare si achizitionate doar de la distribuitori autorizati de catre Ministerul de Finante. Toate modelele din portofoliul Sedona corespund ultimelor cerinte legislative, avand printre altele capacitatea de descarcare a jurnalului electronic.
Majoritatea comerciantilor pot folosi in 2022 modele de case de marcat electronice fiscale sau imprimante fiscale standard. Exista insa reguli distincte pentru companiile din domeniul vanzarilor de carburanti si al caselor de schimb valutar, care trebuie sa foloseasca aparate fiscale omologate special in acest sens.

Ce caracteristici au cele mai bune case de marcat?

Alegerea modelului de casa de marcat potrivita pentru afacerea dumneavoastra trebuie facuta in functie de producator, performanta si caracteristici de securitate ale echipamentului fiscal.
Este important, de asemenea, sa luati in considerare capacitatea de conectare la multiple periferice (sertar de bani, afisaj client, tableta etc.), calitatea tastaturii si rezistenta imprimantei la un volum mare de bonuri; auto-cutter-ul este, de asemenea, un "accesoriu" al aparatului fiscal care nu trebuie trecut cu vederea.

Care este cea mai ieftina casa de marcat cu jurnal electronic?

Datecs DP05 este casa de marcat cu pretul cel mai accesibil din magazinul online Sedona. Portabila si usor de folosit, aceasta permite mai multe forme de plata, de la numerar, cash back sau card pana la plata cu vouchere sau tichete de masa si cadou.

Cum se foloseste casa de marcat?

Folosirea caselor de marcat Sedona este mai simpla ca niciodata! Utilizatorul porneste aparatul, iar mai apoi tasteaza cifra 1. In cazul unor modele precum Partner, se poate intra direct in modul de vanzare tastand cantitatea, pretul si codul articolului (PLU). Finalizarea bonului depinde de tipul platii, numerar sau card, existand si optiunea de anulare bon. Pentru a emite rapoarte apasati ”On” si alegeti tipul de raport. In functie de modelul ales exista mici variatii in structura casei de marcat, insa elementele ce nu trebuie sa lipseasca sunt lista de articole sau conectarea aparatului de marcat la sistemul de vanzare si gestiune.

Ce inseamna cadere de tensiune la casa de marcat?

In cazul in care pe ecranul casei de marcat/ecranul operator se afiseaza 'Cadere de tensiune', vi se semnaleaza faptul ca incarcatorul nu functioneaza in parametri optimi, aparatul nefiind alimentat corespunzator.

Cum se conecteaza casa de marcat la ANAF?

Utilizatorul casei de marcat are obligatia legala, conform OUG 28/1999, sa conecteze casa de marcat la serverul ANAF printr-un distribuitor autorizat. Ca prim pas, comerciantul trebuie sa asigure accesul la internet in locatia unde este instalata casa de marcat. In functie de model, aceasta se poat conecta la serverul ANAF prin GPRS, prin intermediul unui card SIM din componenta aparatului, prin LAN reteaua locala de internet sau prin WI-FI.

Cine este obligat sa aiba casa de marcat?

Toti operatorii economici din categoria contribuabililor mici si mijlocii, dar si cei care au venituri din activitati independente, precum PFA, II (intreprindere individuala) sau IF (intreprindere familiala), au obligatia legala de a folosi case de marcat pentru a tine evidenta vanzarilor efectuate. Obligativitatea utilizarii casei de marcat intra in vigoare odata cu inceperea activitatii comerciale. PFA-urile si firmele care si-au conectat casele de marcat la sistemul ANAF inca din 2018, 2019, 2020, beneficiaza de o scadere din impozitul pe profit.

Ce este casa de marcat?

Casa de marcat este un aparat electronic utilizat pentru inregistrarea si calcularea vanzarilor, necesar tuturor operatorilor economici ce presteaza servicii sau comercializeaza produse la scara larga. Utilizatorii au de ales intre numeroase tipuri de case de marcat digitale, dar si modele portabile (de exemplu, pentru servicii tip Uber), perfecte pentru cei care desfasoara operatiuni de transport.

Cat costa o casa de marcat fiscalizata?

Pretul unei case de marcat variaza in functie nevoile utilizatorului, de specificul afacerii, dar si de reglementarile legislative. De asemenea, odata ce achizitionati casa de marcat, urmeaza incheierea unui contract de service cu distribuitorul ales, contract devenit obligatoriu prin lege. Casa de marcat portabila fiscalizata necesita asistenta tehnica in procesul de inregistrare in sistemul ANAF, dar si mentenanta comunicatiei la serverul ANAF. La Sedona suma estimata pentru toate aceste servicii este de 1.100 RON.

In ce cont inregistrez casa de marcat?

Casa de marcat se inregistreaza in cont contabil 213 - mijloc fix.

Cum se foloseste casa de marcat?

Dupa ce ati deschis casa de marcat, tastati codul produsului (PLU) urmat de cantitatea pe care doriti sa o introduceti si pretul fiecarui articol.

Ce inseamna PLU la casa de marcat?

Codul PLU este unic si este alocat fiecarui articol, reprezentand codul lui din casa de marcat. Vanzarea articolelor se face tastand codul PLU aferent produsului.

Ce fac cu casa de marcat daca inchid firma?

In cazul in care decideti sa inchideti firma, trebuie sa completati formularul F4105 privind renuntarea la utilizarea casei de marcat. Extragerea memoriei fiscale se face in unitatea de service de catre un tehnician avizat. Memoria fiscala se pastreaza impreuna cu procesul verbal de predare memorie timp de 10 ani.

Ce fac cu casa de marcat veche?

Procesul de radiere a unei case de marcat sau defiscalizare presupune extragerea memoriei fiscala de catre un tehnician de service autorizat, urmand ca mai apoi sa o predati unui organ fiscal, alaturi de documentatia necesara. Dosarul trebuie sa cuprinda urmatoarele documente: cartea de interventii, registrul special al casei de marcat, certificatul fiscal, actul de identitate al reprezentantului societatii, certificatul de inmatriculare, declaratia de instalare, dar si cererea ANAF, alaturi de numarul de ordine ANAF si hotararea AGA de inchidere a punctului de lucru sau incetare a activitatii, acolo unde este cazul.
Casa de marcat portabila Datecs DP05MX

Casa de marcat portabila Datecs DP05MX

Casa de marcat portabila Datecs DP05MX, fara display pentru client. Poate fi dotata optional cu cititor coduri incorporat. Este disponibila in doua variante de conectare: modem...

Pret: 498,00 Lei
Pret vechi:Pret vechi: 598,00 Lei -100,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 418,49 Lei
Pret fara TVA EURO: 84,97 €
Adauga produsul in cos
Casa de marcat portabila Datecs DP05

Casa de marcat portabila Datecs DP05

Casa de marcat portabila, fara display pentru client. Singura casa de marcat ce poate fi dotata optional cu cititor coduri incorporat. Nu exista port dedicat pentru scanner (se...

Pret: 643,00 Lei
Pret vechi:Pret vechi: 798,00 Lei -155,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 540,34 Lei
Pret fara TVA EURO: 109,71 €
Adauga produsul in cos
Casa de marcat Tremol S25

Casa de marcat Tremol S25

Tremol S25 ofera posibilitatea de a va conecta la tablete, smartphone-uri si computere mobile prin WiFi, Bluetooth sau expedierea datelor prin GPRS catre serverele ANAF, ceea ce...

Pret: 695,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 584,03 Lei
Pret fara TVA EURO: 118,58 €
Adauga produsul in cos
Aparat fiscal pentru vendomat Datecs WP65MX

Aparat fiscal pentru vendomat Datecs WP65MX

Aparat fiscal dedicat automatelor de tip vending autorizat conform legislatiei in vigoare.  Aparatul WP65MX este compatibil doar cu vendomate ce au protocol MDB si Executive....

Pret: 779,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 654,62 Lei
Pret fara TVA EURO: 132,91 €
Adauga produsul in cos
Casa de marcat portabila Datecs DP05 albastra

Casa de marcat portabila Datecs DP05 albastra

Casa de marcat portabila, fara display pentru client. Singura casa de marcat ce poate fi dotata optional cu cititor coduri incorporat. Nu exista port dedicat pentru scanner (se...

Pret: 798,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 670,59 Lei
Pret fara TVA EURO: 136,15 €
Adauga produsul in cos
Casa de marcat Datecs DP150MX

Casa de marcat Datecs DP150MX

Casa de marcat compacta, cu jurnal electronic, model 2018, avizata conform normelor legislative in vigoare. Conectivitate: 1 x mini USB; 1 x RS232C; model GSM...

Pret: 829,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 696,64 Lei
Pret fara TVA EURO: 141,44 €
Adauga produsul in cos
Casa de marcat portabila Datecs WP50MX cu acumulator inclus

Casa de marcat portabila Datecs WP50MX cu acumulator inclus

Casa de marcat ce poate fi folosita portabil sau stationar, model 2018, avizata conform normelor legislative in vigoare. 3 porturi mini USB pt. conectare la PC, sertar de bani,...

Pret: 879,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 738,66 Lei
Pret fara TVA EURO: 149,97 €
Adauga produsul in cos
Casa de marcat portabila cu jurnal electronic Adpos M

Casa de marcat Tremol M20 WiFi

Casa de marcat medie, model 2018, avizata conform normelor legislative in vigoare. Posibilitate memorare clienti. Tastatura cu 39 taste. Interfata de conectare WiFi. Foloseste...

Pret: 894,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 751,26 Lei
Pret fara TVA EURO: 152,53 €
Adauga produsul in cos
Casa de marcat cu jurnal electronic Datecs DP25

Casa de marcat Datecs DP25MX

Casa de marcat cu jurnal electronic, model 2018, avizata conform normelor legislative in vigoare. Un port LAN + 4 porturi seriale pt. conectare la: PC, sertar de bani, cititor...

Pret: 949,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 797,48 Lei
Pret fara TVA EURO: 161,91 €
Adauga produsul in cos
Casa de marcat portabila cu jurnal electronic Adpos M

Casa de marcat Tremol M20 LAN

Casa de marcat medie, model 2018, avizata conform normelor legislative in vigoare. Posibilitate memorare clienti. Tastatura cu 39 taste. Foloseste role de hartie cu latime de...

Pret: 950,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 798,32 Lei
Pret fara TVA EURO: 162,09 €
Adauga produsul in cos
Casa de marcat Partner 600 WiFi

Casa de marcat Partner 600 WiFi

Conectivitate: WiFi inclus, 1 x mini-USB, 2 x USB, 1 x RS232, 1 x LAN, 1 x sertar de bani. Bluetooth extern optional. Conectare la display client extern. Afisaj 4 randuri....

Pret: 1 090,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 915,97 Lei
Pret fara TVA EURO: 185,97 €
Adauga produsul in cos
Casa de marcat portabila Partner 200 WiFi cu acumulator

Casa de marcat portabila Partner 200 WiFi cu acumulator

Acumulator inclus. Poate fi folosita portabil sau stationar. Model 2018. Conectivitate: WiFi inclus, 1 x micro-USB, 1 x RS232, 1 x Ethernet, 1 x sertar de bani. Bluetooth extern...

Pret: 1 090,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 915,97 Lei
Pret fara TVA EURO: 185,97 €
Adauga produsul in cos
Casa de marcat portabila Partner 300 WIFI

Casa de marcat portabila Partner 300 WIFI

Echipata standard cu 4 interfete pentru comunicatie externa : USB, RS232, Ethernet si WI-FI. Placa de baza proiectata si pregatita atat pentru echiparea cu modem GPRS cat si cu...

Pret: 1 130,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 949,58 Lei
Pret fara TVA EURO: 192,80 €
Adauga produsul in cos
Casa de marcat Datecs WP500

Casa de marcat Datecs WP500

Casa de marcat cu jurnal electronic, model 2018, avizata conform normelor legislative in vigoare.  Ecran cu 7 randuri; tastatura solida cu 48 taste; 36 articole PLU cu apelare...

Pret: 1 290,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 1 084,03 Lei
Pret fara TVA EURO: 220,09 €
Adauga produsul in cos
Casa de marcat cu terminal de plata Datecs BlueCash 50

Casa de marcat cu terminal de plata Datecs BlueCash 50

BlueCash 50 este singura casa de marcat omologata ce include intr-un singur dispozitiv portabil functionalitatea de acceptare plata cu cardul si cea a instalarii aplicatiei de...

Pret: 1 440,00 Lei
Pret vechi:Pret vechi: 1 540,00 Lei -100,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 1 210,08 Lei
Pret fara TVA EURO: 245,69 €
Adauga produsul in cos
Pachet Casa de marcat cu terminal de plata Datecs BlueCash 50 si aplicatie Sedona POS

Pachet Casa de marcat cu terminal de plata Datecs BlueCash 50 si aplicatie Sedona POS

Solutie completa de emitere bonuri fiscale si incasare cu cardul. Ideala atat pentru vanzari in deplasare cat si in magazine. Permite conectare la orice cont bancar existent...

Pret: 1 940,00 Lei
Pret vechi:Pret vechi: 2 040,00 Lei -100,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 1 630,25 Lei
Pret fara TVA EURO: 330,99 €
Adauga produsul in cos
Imprimanta fiscala portabila Datecs FMP-350

Imprimanta fiscala portabila Datecs FMP-350

Usoara si compacta, imprimanta FMP-350 functioneaza conectata la telefoane si tablete Android, prin intermediul aplicatiei AndroidDude ver 2.2.3. Imprimanta permite utilizarea...

Pret: 2 140,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 1 798,32 Lei
Pret fara TVA EURO: 365,12 €
Adauga produsul in cos
Imprimanta fiscala Datecs FP700 cu display client

Imprimanta fiscala Datecs FP700 cu display client

Integrata in solutiile software Sedona si in alte programe POS.  Compatibila cu doua tipuri de role: latime 79 mm sau 57 mm, diametru 86 mm. Eliberare bon in partea frontala....

Pret: 2 150,00 Lei
Pret fara TVA:Fara TVA: 1 806,72 Lei
Pret fara TVA EURO: 366,82 €
Adauga produsul in cos

Articole recomandate