Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Comunicatie radio pt. Retail & Restaurante, Casti profesionale 

Dispozitive Walkie Talkie

Dispozitive Walkie Talkie

Tehnologia "walkie-talkie"

Desi exista numeroase dispozitive de comunicare high-tech, tehnologia radio "walkie-talkie" continua sa fie utila si relevanta, fiind un mod ideal de a ramane in contact cu intreaga familie si nu numai! Statiile walkie talkie profesionale pot fi folosite in domenii variate, cum ar fi retail, industrial, constructii. De asemenea, statiile emisie-receptie pot fi folosite in timpul liber, la activitati pe munte, pescuit, drumetii.

Statii Walkie Talkie Motorola la Sedona

In magazinul online Sedona puteti descoperi o gama variata de dispozitive walkie-talkie Motorola, modele profesionale destinate atat utilizarii in interior, cat si in aer liber. Autonomia unei statii walkie-talkie (statie radio emisie receptie portabila) este de pana la 16 ore, avand o raza de lucru de pana la 10 km.
Descoperiti ofertele Sedona: preturi de la 163 lei!

Statii Walkie Talkie Cobra

Descoperiti o gama variata de dispozitive walkie-talkie Cobra, modele profesionale destinate utilizarii in aer liber, in calatorii si drumetii, pe distante medii. Design robust si rezistent la socuri si conditii de mediu variabile. Raza de lucru este de pana la 10 km.
Descoperiti ofertele Sedona!

Avantajele unei statii radio portabile

Setul de statii radio va permite sa discutati cu familia sau cu colegii de munca la o distanta de pana la 10 km. Profitati de oferta de vanzare la preturi accesibile!
Vezi produsele

Walkie-talkie si casti pentru o comunicare eficienta in magazine si depozite. Sistem de apelare ospatari pe paza de pagere.

Articole recomandate