Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

POS Terminale de Plata

Solutii moderne de incasare plati electronice, ce includ terminale de citire card si terminale de citire amprenta.

Dispozitivele se pot contecta la programele de vanzare si gestiune Sedona.

Ce este un terminal de plata?

Cunoscut si sub denumirea de "aparat POS", "aparat de plata" sau "terminal POS", un terminal de plata este, pe scurt, un dispozitiv (mobil) de citire a cardurilor bancare. Desi separate de casa de marcat fiscala sau de sistemul complet POS, anumite modele de terminale de plata se pot conecta la casa de marcat sau la sistemul POS pentru a simplifica procesul unei tranzactii. In functie de terminal si de procesatorul de plata, aparatele POS pot accepta plati efectuate cu telefonul prin tehnologia NFC (precum Apple Pay).

Unde pot fi folosite Terminale de Plata POS?

Terminalele de plata POS pot fi folosite in orice unitati comerciale, precum magazine, restaurante, saloane de infrumusetare etc., precum si la tranzactii efectuate pe teren, precum: taxi, livrare mancare, reparatii la adresa clientului etc.

Cum sa aleg terminalul de plata potrivit?

Terminalul de plata poate fi ales in functie de:
- Conditiile contractuale si comisioanele procesatorului de plata (banca sau alta institutie acreditata).
- Facilitatile oferite de procesatorul de plata, precum online banking, cash-back, simplitatea inrolarii, rapiditatea transferurilor catre alte conturi, rapoarte de tranzactii, posibilitate retururi etc.
- Caracteristici tehnice si fizice ale dispozitivului, precum posibilitatea de conectare la computer, acceptarea de plati NFC cu telefonul, marime terminal, marime ecran, rezistenta la cazaturi, greutate, termen de garantie etc.
- Pret

Cum se instaleaza un aparat POS?

Primul pas pentru obtinerea unui terminal de plata este semnarea unui contract cu procesatorul bancar. Sedona colaboreaza cu mai multe institutii procesatoare de plata si poate facilita acest pas. In functie de institutia de plata, terminalul se livreaza pe loc, din stocul Sedona, sau se livreaza la un anumit termen. Specialistii Sedona pot asista comerciantii in configurarea initiala a terminalului, pot asigura training, precum si servicii de suport pe intreaga perioada de folosire.
Terminale de plata Datecs

Terminale de plata Datecs

Cum aleg terminalul Datecs potrivit afacerii mele?

Este important sa va dati seama de ce functionalitati aveti nevoie. Alegerea unui astfel de terminal este influentata de numarul de tranzactii pe zi, capacitatea de stocare a datelor in format electronic, caracteristicile de securitate, intr-un cuvant, trebuie sa tineti cont de nevoile afacerii dumneavoastra. Aveti in vedere tipurile de plati si operatiuni recurente, accesibilitatea si, nu in ultimul rand, bugetul de care dispuneti.

Care sunt avantajele folosirii unui terminal Datecs?

Unul dintre cele mai importante avantaje este faptul ca un astfel de dispozitiv va permite sa realizati tranzactii mai rapide, sa reduceti timpul de asteptare si ofera multiple optiuni de plata. In plus, la Sedona beneficiati de asistenta, livrare si fiscalizare gratuite.

Ce functionalitati are un terminal Datecs?

In functie de modelul ales, terminalele din portofoliul Sedona pot avea incorporata o imprimanta pentru tiparirea chitantelor si a bonurilor, sisteme de operare compatibile cu multiple aplicatii, capacitate mare de stocare si ofera diversitate cand vine vorba de modalitatile de plata.Terminale sunt versatile, eficiente si fiabile.

Vezi produsele
Terminale de plata Elo

Terminale de plata Elo

Terminale de plata bancare Elo all-in-one

Vezi produsele
Terminale de plata Zebra

Terminale de plata Zebra

Terminale de plata compatibile cu computere mobile si tablete Zebra.

Vezi produsele

Articole recomandate