Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

POS Terminale de Plata

Solutii moderne de incasare plati electronice, ce includ terminale de citire card si terminale de citire amprenta.

Dispozitivele se pot contecta la programele de vanzare si gestiune Sedona.

Ce este un terminal de plata?

Cunoscut si sub denumirea de "aparat POS", "aparat de plata" sau "terminal POS", un terminal de plata este, pe scurt, un dispozitiv (mobil) de citire a cardurilor bancare. Desi separate de casa de marcat fiscala sau de sistemul complet POS, anumite modele de terminale de plata se pot conecta la casa de marcat sau la sistemul POS pentru a simplifica procesul unei tranzactii. In functie de terminal si de procesatorul de plata, aparatele POS pot accepta plati efectuate cu telefonul prin tehnologia NFC (precum Apple Pay).

Unde pot fi folosite Terminale de Plata POS?

Terminalele de plata POS pot fi folosite in orice unitati comerciale, precum magazine, restaurante, saloane de infrumusetare etc., precum si la tranzactii efectuate pe teren, precum: taxi, livrare mancare, reparatii la adresa clientului etc.

Cum sa aleg terminalul de plata potrivit?

Terminalul de plata poate fi ales in functie de:
- Conditiile contractuale si comisioanele procesatorului de plata (banca sau alta institutie acreditata).
- Facilitatile oferite de procesatorul de plata, precum online banking, cash-back, simplitatea inrolarii, rapiditatea transferurilor catre alte conturi, rapoarte de tranzactii, posibilitate retururi etc.
- Caracteristici tehnice si fizice ale dispozitivului, precum posibilitatea de conectare la computer, acceptarea de plati NFC cu telefonul, marime terminal, marime ecran, rezistenta la cazaturi, greutate, termen de garantie etc.
- Pret

Cum se instaleaza un aparat POS?

Primul pas pentru obtinerea unui terminal de plata este semnarea unui contract cu procesatorul bancar. Sedona colaboreaza cu mai multe institutii procesatoare de plata si poate facilita acest pas. In functie de institutia de plata, terminalul se livreaza pe loc, din stocul Sedona, sau se livreaza la un anumit termen. Specialistii Sedona pot asista comerciantii in configurarea initiala a terminalului, pot asigura training, precum si servicii de suport pe intreaga perioada de folosire.
Terminale Viva Wallet

Terminale Viva Wallet

Cum functioneaza un terminal Viva Wallet?

Prin intermediul acestui dispozitiv de dimensiuni reduse puteti accepta plati contactless, cu PIN sau cu banda magnetica, cu cea mai mare usurinta.

Care sunt avantajele folosirii unui terminal Viva Wallet?

Design-ul compact face dintr-un terminal Viva Wallet o solutie de acceptare a platilor accesibila si comoda, potrivita pentru cei aflati mereu in miscare. Faptul ca terminalul accepta toate tipurile de carduri importante si este compatibil cu iOS si Android, are functii avansate de returnare partiala, preautorizare si capturare partiala, solutie de incasari online si posibilitatea de a realiza rapoarte avansate face din el o solutie completa, ideala pentru comerciantii care sunt in cautarea unor solutii inteligente pentru afacerile lor.

Ce include solutia Viva Wallet?

In portofoliul Sedona gasiti solutii complete de acceptare plati si card Viva Wallet, care cuprind terminal de plata, cont IBAN romanesc, card MasterCard, API sau solutie de incasari online si aplicatie de gestionare a contului.

Solutie completa de acceptare plati si card "in-a-box":

- Terminal de plata

- Cont IBAN romanesc

- Aplicatie de gestionare a contului

- Card MasterCard

- API acceptare plata in magazine online

Vezi produsele
Terminale Datecs

Terminale Datecs

Terminale de plata sau case de marcat cu terminal de plata Datecs.

Vezi produsele

Articole recomandate