Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos

Cantitate- +
Total

0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Aparatura 

Case de marcat si Imprimante fiscale

Case de marcat si Imprimante fiscale

Cum alegi o casa de marcat?

Alegerea caselor de marcat trebuie facuta in functie de specificul afacerii si de cerintele legislatiei in vigoare. In magazinul online Sedona puteti cumpara modelul potrivit la pretul si oferta corecte! Pentru alegerea casei de marcat potrivite, trebuie sa stabiliti: - daca va fi folosita ambulant sau intr-un punct fix; - daca va fi conectata la computer sau va avea articole programate in memoria proprie; - volumul de bonuri zilnice (imprimantele fiscale fac fata unui volum superior caselor de marcat); - ce periferice urmeaza sa fie conectate la casa de marcat (difera in functie de model capacitatea de conectare la sertarul de bani, computer, cititor de coduri de bare, cantar, display extern etc).

Ce case de marcat sunt admise?

Noile modele de case de marcat cu jurnal electronic trebuie sa fie omologate conform normelor in vigoare si achizitionate doar de la distribuitori autorizati de catre Ministerul de Finante. Toate modelele din portofoliul Sedona corespund ultimelor cerinte legislative, avand printre altele capacitatea de descarcare a jurnalului electronic.
Majoritatea comerciantilor pot folosi modele de case de marcat sau imprimante fiscale standard. Exista insa reguli distincte pentru companiile din domeniul vanzarilor de carburanti si al caselor de schimb valutar, care trebuie sa foloseasca aparate fiscale omologate special in acest sens.

Ce caracteristici au cele mai bune case de marcat?

Alegerea modelului de casa de marcat potrivita pentru afacerea dumneavoastra trebuie facuta in functie de producator, performanta si caracteristici de securitate ale echipamentului fiscal.
Este important, de asemenea, sa luati in considerare capacitatea de conectare la multiple periferice (sertar de bani, afisaj client, tableta etc.), calitatea tastaturii si rezistenta imprimantei la un volum mare de bonuri; auto-cutter-ul este, de asemenea, un "accesoriu" al aparatului fiscal care nu trebuie trecut cu vederea.
Vezi produsele
Cantare

Cantare

Gama completa de cantare pentru piete si supermarketuri, precum si feliatoare profesionale. Cantarele comerciale au omologare metrologica. Livrarea este gratuita.

Cantar platforma (industriale)

In general de dimensiuni mari, acestea mai sunt cunoscute sub denumirea de cantare de podea sau cantare industriale si sunt create special pentru cantarirea articolelor de mari dimensiuni.
Vezi produsele
Cititoare si Terminale mobile

Cititoare si Terminale mobile

Solutii complete de cititoare coduri de bare si terminale portabile pentru diverse industrii precum: retail, logistica, depozitare, restaurante, productie. 

In aceasta categorie sunt incluse cititoare ce se ataseaza produselor Apple, precum si PDA-uri pentru preluarea comenzilor in restaurante.Vezi produsele
Imprimante

Imprimante

Imprimante fiscale, imprimante POS (nefiscale, de departament), imprimante de etichete coduri de bare, imprimante portabile, imprimante de carduri.

Va rugam sa ne contactati pentru a va putea ajuta la alegerea modelului optim.

Livare gratuita.

Vezi produsele
POS-uri All in One, Monitoare Touch, Tablete, Kiosk-uri

POS-uri All in One, Monitoare Touch, Tablete, Kiosk-uri

POS-uri All-in-One, monitoare, tablete POS, inforkioskuri, afisaje pentru client, computere pentru retai

Vezi produsele
Standuri pt. tablete si pos-uri

Standuri pt. tablete si pos-uri

Standuri ergonomice pentru tablete, sisteme pos, terminale de plati

Vezi produsele
Sertare de bani

Sertare de bani

Livrare gratuita, in maxim 24 de ore. 

Gama completa cu anumite modele in exclusivitate la Sedona.

Toate modelele sunt din metal, rezistente in timp, cu clapete testate la 1 milion de utilizari. Multiple optiuni de deschidere si compartimentare. Optional, kit de montare sub masa.

Vezi produsele
Masini de numarat bani

Masini de numarat bani

Masinile de numarat bani se aleg in functie de volumul zilnic de numarare si gradul dorit de detectie al bancnotelor. Specialistii Sedona va stau la dispozitie cu indrumari pentru identificarea aparatului optim, la 021-3278727.

Vezi produsele
Verificatoare bani

Verificatoare bani

Diverse aparate pentru detectia bancnotelor false, de buzunar, de birou sau bancare. Pentru toate modelele asiguram livrare gratuita si garantie 1 an. Puteti testa aparatele la sediile noastre.

Vezi produsele
Marcatoare, Solutii de etichetare

Marcatoare, Solutii de etichetare

Echipamente de etichetat in magazine, birou, depozit sau in deplasare.

Marcatoare de preturi, dispensere de etichete, roluitoare de pret, pistoare de etichete pentru haine.

Vezi produsele
Semne obligatorii, Control acces, Seifuri, Mobilier, Accesorii magazin

Semne obligatorii, Control acces, Seifuri, Mobilier, Accesorii magazin

Semne obligatorii, sisteme antifurt EAS si detasatoare, seifuri, distrugatoare documente, bariere si turnicheti, restiere, calculatoare de birou si alte accesorii pentru magazine.

Vezi produsele
Comunicatie radio pt. retail & HoReCa

Comunicatie radio pt. retail & HoReCa

Walkie-talkie si casti pentru o comunicare eficienta in magazine si depozite. Sistem de apelare ospatari pe paza de pagere.

Vezi produsele
Consumabile

Consumabile

Preturi economice si livrare gratuita la comenzi de minim 100 Lei, pentru consumabilele de care are nevoie afacerea dumneavoastra: role de hartie pentru case de marcat, imprimante fiscale, imprimante nefiscale si POS-uri bancare; riboane; role de etichete autocolante pentru cantare si imprimante de etichete; etichete pentru marcatoare de pret; carduri de plastic; taguri; consumabile pentru sisteme de securitate EAS.

Vezi produsele