Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos

Cantitate- +
Total

0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Aparatura 

Case de marcat si Imprimante fiscale

Case de marcat si Imprimante fiscale

Cum alegi o casa de marcat?

Alegerea caselor de marcat trebuie facuta in functie de specificul afacerii si de cerintele legislatiei in vigoare. In magazinul online Sedona puteti cumpara modelul potrivit la pretul si oferta corecte! Pentru alegerea casei de marcat potrivite, trebuie sa stabiliti: - daca va fi folosita ambulant sau intr-un punct fix; - daca va fi conectata la computer sau va avea articole programate in memoria proprie; - volumul de bonuri zilnice (imprimantele fiscale fac fata unui volum superior caselor de marcat); - ce periferice urmeaza sa fie conectate la casa de marcat (difera in functie de model capacitatea de conectare la sertarul de bani, computer, cititor de coduri de bare, cantar, display extern etc).

Ce case de marcat sunt admise in 2019?

Noile modele de case de marcat cu jurnal electronic trebuie sa fie omologate conform normelor in vigoare si achizitionate doar de la distribuitori autorizati de catre Ministerul de Finante. Toate modelele din portofoliul Sedona corespund ultimelor cerinte legislative, avand printre altele capacitatea de descarcare a jurnalului electronic.
Majoritatea comerciantilor pot folosi in 2019 modele de case de marcat sau imprimante fiscale standard. Exista insa reguli distincte pentru companiile din domeniul vanzarilor de carburanti si al caselor de schimb valutar, care trebuie sa foloseasca aparate fiscale omologate special in acest sens.

Ce caracteristici au cele mai bune case de marcat?

Alegerea modelului de casa de marcat potrivita pentru afacerea dumneavoastra trebuie facuta in functie de producator, performanta si caracteristici de securitate ale echipamentului fiscal.
Este important, de asemenea, sa luati in considerare capacitatea de conectare la multiple periferice (sertar de bani, afisaj client, tableta etc.), calitatea tastaturii si rezistenta imprimantei la un volum mare de bonuri; auto-cutter-ul este, de asemenea, un "accesoriu" al aparatului fiscal care nu trebuie trecut cu vederea.
Vezi produsele
Cantare

Cantare

Gama completa de cantare pentru piete si supermarketuri, precum si feliatoare profesionale. Cantarele comerciale au omologare metrologica. Livrarea este gratuita.

Cantare platforma (industriale)

In general de dimensiuni mari, acestea mai sunt cunoscute sub denumirea de cantare de podea sau cantare industriale si sunt create special pentru cantarirea articolelor de mari dimensiuni.

Cand este verificarea metrologica necesara?

Verificarea metrologica este necesara atunci cand pretul unui produs se stabileste in urma cantaririi acestuia.

La ce interval de timp se face verificarea metrologica?

Cantarele certificate metrologic au aprobarea Organizatiei Internationale de Metrologie Legala, fiind livrate impreuna cu o copie dupa certificatul de aprobare metrologica. Acestea nu necesita verificare la cumparare, ci dupa un an de utilizare, apoi in fiecare an.

La Sedona se pot face verificari metrologice anuale?

Sedona asigura serviciul de verificare metrologica anuala a cantarelor, cu exceptia cantarelor de dimensiuni mari (cu capacitate de cantarire o tona sau mai mult). Verificarile se fac in sediul Sedona pe parcursul a 1-3 zile lucratoare. In functie de disponibilitate, in perioada in care realizeaza aceasta verificare, Sedona poate asigura cantar comercial la schimb.
Vezi produsele
Cititoare si Terminale mobile

Cititoare si Terminale mobile

Solutii complete de cititoare coduri de bare si terminale portabile pentru diverse industrii precum: retail, logistica, depozitare, restaurante, productie. 

In aceasta categorie sunt incluse cititoare ce se ataseaza produselor Apple, precum si PDA-uri pentru preluarea comenzilor in restaurante.Vezi produsele
Imprimante

Imprimante

Imprimante fiscale, imprimante POS (nefiscale, de departament), imprimante de etichete coduri de bare, imprimante portabile, imprimante de carduri.

Va rugam sa ne contactati pentru a va putea ajuta la alegerea modelului optim.

Livare gratuita.

Vezi produsele
POS-uri All in One, Terminale Self-Checkout, Infokiosk-uri, Periferice

POS-uri All in One, Terminale Self-Checkout, Infokiosk-uri, Periferice

Terminale POS All-in-One, terminale self-service, info-kiosks; monitoare touch-screen; tablete profesionale; afisaje client; computere POS, accesorii POS.

Vezi produsele
Standuri pt. tablete si pos-uri

Standuri pt. tablete si pos-uri

Standuri ergonomice pentru tablete, sisteme pos, terminale de plati

Vezi produsele
Sertare de bani

Sertare de bani

Livrare gratuita, in maxim 24 de ore. 

Gama completa cu anumite modele in exclusivitate la Sedona: sertare de bani (case de bani) cu deschidere manuala sau deschidere electrica (automata) din casa de marcat si de la 3 la 5 clapete pentru bancnote.

Toate modelele sunt din metal, rezistente in timp, cu clapete testate la 1 milion de utilizari. Multiple optiuni de deschidere si compartimentare. Optional, kit de montare sub masa.

Vezi produsele
Masini de numarat bani

Masini de numarat bani

Cum functioneaza masina de numarat banii? Care e raspunsul?

Masina de numarat banii este utila in special companiilor care gestioneaza volume mari de cash. Modelele diferite care exista pe piata pot raspunde unor nevoi distincte, avand o arie vasta de aplicabilitate, de la birouri pana la magazine, restaurante sau banci si case de schimb valutar.

“Numararea” banilor se poate face manual sau automat, iar viteza de numarare difera in functie de modelul ales - in cazul echipamentelor performante, aceasta poate ajunge pana la 1.850 de bancnote/minut.

Aparatul de numarat banii poate fi si detector de bancnote false?

Aparatele de numarat banii pot functiona si ca detector de bancnote false, dat fiind ca autenticitatea acestora se poate stabili in functie de marime (latime sau grosime), greutate si de elementele de siguranta vizibile in lumina UV. Anumite modele au incorporate sisteme de alarma care avertizeaza utilizatorul la detectarea unei bancnote suspecte.

Masinile de numarat bancnote pot recunoaste mai multe tipuri de moneda: lei sau valuta (euro, dolari).

Ce functii poate avea un aparat de numarat banii?

In functie de modelul ales, masinile de numarat bani pot avea diverse functii:
- Detectie (detectie UV sau dimensionala pe latime sau grosime - ex. Pentru bancnote lipite, indoite, inlantuite)
- Pornire manuala sau automata la punerea bancnotelor in aparat
- Alarma la detectarea de bancnote suspecte
- Acumulare a teancurilor (capacitatea de depozitare a bancnotelor difera in functie de model)
Vezi produsele
Verificatoare bani

Verificatoare bani

Ce sunt aparatele de verificat bancnote?

Aparatele de verificat banii sunt echipamente speciale care, prin tehnologia incorporata, pot detecta bancnote false. Verificatoarele de bancnote sunt indispensabile oricarei afaceri care efectueaza tranzactii cash (exemplu: case de schimb valutar sau institutii bancare), pentru ca pot reduce considerabil riscul pierderilor.
Exista o mare varietate de modele de verificatoare de bani, de la echipamente de birou pana la detectoare portabile de bani falsi, “de buzunar”. Puteti opta fie pentru verificatoare valuta, fie pentru echipamente multifunctionale - acestea pot fi folosite pentru toate valutele, dar si pentru verificarea cardurilor de credit sau a actelor de identitate.

Cum functioneaza lampa UV de verificat banii?

Lampile UV se numara astazi printre cele mai populare tehnologii folosite pentru verificarea bancnotelor, datorita faptului ca intreg procesul de control este simplu si rapid. Practic, autenticitatea bancnotelor se stabileste prin expunerea acestora la lumina ultravioleta, care dezvaluie marcajele oficiale ale acestora.
Vezi produsele
Marcatoare, Solutii de etichetare

Marcatoare, Solutii de etichetare

Echipamente de etichetat in magazine, birou, depozit sau in deplasare.

Marcatoare de preturi, dispensere de etichete, roluitoare de pret, pistoare de etichete pentru haine.

Vezi produsele
Semne obligatorii, Control acces, Seifuri, Mobilier, Accesorii magazin

Semne obligatorii, Control acces, Seifuri, Mobilier, Accesorii magazin

Semne obligatorii, sisteme antifurt EAS si detasatoare, seifuri, distrugatoare documente, bariere si turnicheti, restiere, calculatoare de birou si alte accesorii pentru magazine.

Vezi produsele
Comunicatie radio pt. retail & HoReCa

Comunicatie radio pt. retail & HoReCa

Walkie-talkie si casti pentru o comunicare eficienta in magazine si depozite. Sistem de apelare ospatari pe paza de pagere.

Vezi produsele
Consumabile

Consumabile

Preturi economice si livrare gratuita la comenzi de minim 200 Lei, pentru consumabilele de care are nevoie afacerea dumneavoastra: role de hartie pentru case de marcat, imprimante fiscale, imprimante nefiscale si POS-uri bancare; riboane; role de etichete autocolante pentru cantare si imprimante de etichete; etichete pentru marcatoare de pret; carduri de plastic; taguri; consumabile pentru sisteme de securitate EAS.

Vezi produsele