Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Aparatura 

Case de marcat & Imprimante fiscale

Case de marcat & Imprimante fiscale

Cum alegi o casa de marcat?

Alegerea caselor de marcat trebuie facuta in functie de specificul afacerii si de cerintele legislatiei in vigoare. In magazinul online Sedona puteti cumpara modelul potrivit la pretul si oferta corecte! Pentru alegerea casei de marcat potrivite, trebuie sa stabiliti: - daca veti avea nevoie de o casa de marcat mobila / portabila pentru a fi folosita ambulant sau daca doriti o casa de marcat pentru un punct fix de lucru; - daca va fi conectata la computer sau va avea articole programate in memoria proprie; - volumul de bonuri zilnice (imprimantele fiscale fac fata unui volum superior caselor de marcat); - ce periferice urmeaza sa fie conectate la casa de marcat (difera in functie de model capacitatea de conectare la sertarul de bani, computer, cititor de coduri de bare, cantar, display extern etc).

Ce case de marcat sunt admise in 2020?

Noile modele de case de marcat cu jurnal electronic trebuie sa fie omologate conform normelor in vigoare si achizitionate doar de la distribuitori autorizati de catre Ministerul de Finante. Toate modelele din portofoliul Sedona corespund ultimelor cerinte legislative, avand printre altele capacitatea de descarcare a jurnalului electronic.
Majoritatea comerciantilor pot folosi in 2020 modele de case de marcat electronice fiscale sau imprimante fiscale standard. Exista insa reguli distincte pentru companiile din domeniul vanzarilor de carburanti si al caselor de schimb valutar, care trebuie sa foloseasca aparate fiscale omologate special in acest sens.

Ce caracteristici au cele mai bune case de marcat?

Alegerea modelului de casa de marcat potrivita pentru afacerea dumneavoastra trebuie facuta in functie de producator, performanta si caracteristici de securitate ale echipamentului fiscal.
Este important, de asemenea, sa luati in considerare capacitatea de conectare la multiple periferice (sertar de bani, afisaj client, tableta etc.), calitatea tastaturii si rezistenta imprimantei la un volum mare de bonuri; auto-cutter-ul este, de asemenea, un "accesoriu" al aparatului fiscal care nu trebuie trecut cu vederea.

Care este cea mai ieftina casa de marcat cu jurnal electronic?

Datecs DP05 este casa de marcat cu pretul cel mai accesibil din magazinul online Sedona. Portabila si usor de folosit, aceasta permite mai multe forme de plata, de la numerar, cash back sau card pana la plata cu vouchere sau tichete de masa si cadou.
Vezi produsele
Sertare de bani

Sertare de bani

Livrare gratuita, in maxim 24 de ore.

Gama completa cu anumite modele in exclusivitate la Sedona: sertare de bani (case de bani) cu deschidere manuala sau deschidere electrica (automata) din casa de marcat si de la 3 la 5 clapete pentru bancnote.

Toate modelele sunt din metal, rezistente in timp, cu clapete testate la 1 milion de utilizari. Multiple optiuni de deschidere si compartimentare. Optional, kit de montare sub masa.

Vezi produsele
Cantare

Cantare

Gama completa de cantare pentru piete, supermarketuri, bijuterii, laboratoare. Cantarele comerciale au omologare metrologica. Livrarea este gratuita.

Cantare Electronice - Avantaje

Cantarul electronic profesional are mai multe avantaje: de la precizie, plus de control al procesului de cantarire, pana la navigarea usoara si configurarea facila. Sedona pune la dispozitie mai multe cantare electronice omologate, spre exemplu: cantar electronic comercial, cantar cu imprimanta de etichete, cantar incorporabil in masa, cantar de verificare, balanta de precizie, cantar platforma, cantar numaratoare, cantar suspendat, feliator de mancare si cantar pentru restaurante si catering.

Cantare platforma (industriale)

In general de dimensiuni mari, acestea mai sunt cunoscute sub denumirea de cantare de podea sau cantare industriale si sunt create special pentru cantarirea articolelor de mari dimensiuni.

Cand este verificarea metrologica necesara?

Verificarea metrologica este necesara atunci cand pretul unui produs se stabileste in urma cantaririi acestuia.

La ce interval de timp se face verificarea metrologica?

Cantarele certificate metrologic au aprobarea Organizatiei Internationale de Metrologie Legala, fiind livrate impreuna cu o copie dupa certificatul de aprobare metrologica. Acestea nu necesita verificare la cumparare, ci dupa un an de utilizare, apoi in fiecare an.

La Sedona se pot face verificari metrologice anuale?

Sedona asigura serviciul de verificare metrologica anuala a cantarelor, cu exceptia cantarelor de dimensiuni mari (cu capacitate de cantarire o tona sau mai mult). Verificarile se fac in sediul Sedona pe parcursul a 1-3 zile lucratoare. In functie de disponibilitate, in perioada in care realizeaza aceasta verificare, Sedona poate asigura cantar comercial la schimb.
Vezi produsele
Cititoare & Terminale mobile

Cititoare & Terminale mobile

Solutii complete de cititoare coduri de bare si terminale portabile pentru diverse industrii precum: retail, logistica, depozitare, restaurante, productie.

In aceasta categorie sunt incluse cititoare ce se ataseaza produselor Apple, precum si PDA-uri pentru preluarea comenzilor in restaurante.

Vezi produsele
Imprimante, Marcatoare, Solutii de etichetare & ambalare

Imprimante, Marcatoare, Solutii de etichetare & ambalare

Gama completa de imprimante pentru puncte de vanzare sau back-office, desktop sau mobile: fiscale, POS (nefiscale), de etichete pentru produse, de cupoane (alb-negru si color), de carduri, de bilete.

Solutii de etichetare pentru produse sau raft.

Alte echipamente de etichetare precum marcatoare de pret, aparate cu banda, roluitoare, aplicatoare, pistoale de agatat etichete.

Specialistii Sedona va stau la dispozitie pentru identificarea solutiei optime afacerii dumneavoastra.

Vezi produsele
POS-uri All in One, Monitoare touch, Computere, Periferice IT

POS-uri All in One, Monitoare touch, Computere, Periferice IT

Terminale POS All-in-One, monitoare touch-screen, tablete profesionale, afisaje client, computere desktop, mini computere, retelistica, periferice IT.

Vezi produsele
Terminale Self-CheckOut, Self-Service, Infokiosk-uri

Terminale Self-CheckOut, Self-Service, Infokiosk-uri

Terminalele self-checkout si self-service pot fi dotate cu imprimante fiscale si terminale de plata.

Software Sedona optional pentru aceste terminale. Pentru a vizualiza solutii preconfigurate cu software inclus accesati sectiunea site-ului SISTEME FISCALE COMPLETE.

Vezi produsele
Terminale de plata

Terminale de plata

Solutii moderne de incasare plati electronice, ce includ terminale de citire card si terminale de citire amprenta.

Dispozitivele se pot contecta la programele de vanzare si gestiune Sedona.

Ce este un terminal de plata?

Cunoscut si sub denumirea de "aparat POS", "aparat de plata" sau "terminal POS", un terminal de plata este, pe scurt, un dispozitiv (mobil) de citire a cardurilor bancare. Desi separate de casa de marcat fiscala sau de sistemul complet POS, anumite modele de terminale de plata se pot conecta la casa de marcat sau la sistemul POS pentru a simplifica procesul unei tranzactii. In functie de terminal si de procesatorul de plata, aparatele POS pot accepta plati efectuate cu telefonul prin tehnologia NFC (precum Apple Pay).

Unde pot fi folosite Terminale de Plata POS?

Terminalele de plata POS pot fi folosite in orice unitati comerciale, precum magazine, restaurante, saloane de infrumusetare etc., precum si la tranzactii efectuate pe teren, precum: taxi, livrare mancare, reparatii la adresa clientului etc.

Cum sa aleg terminalul de plata potrivit?

Terminalul de plata poate fi ales in functie de:
- Conditiile contractuale si comisioanele procesatorului de plata (banca sau alta institutie acreditata).
- Facilitatile oferite de procesatorul de plata, precum online banking, cash-back, simplitatea inrolarii, rapiditatea transferurilor catre alte conturi, rapoarte de tranzactii, posibilitate retururi etc.
- Caracteristici tehnice si fizice ale dispozitivului, precum posibilitatea de conectare la computer, acceptarea de plati NFC cu telefonul, marime terminal, marime ecran, rezistenta la cazaturi, greutate, termen de garantie etc.
- Pret

Cum se instaleaza un aparat POS?

Primul pas pentru obtinerea unui terminal de plata este semnarea unui contract cu procesatorul bancar. Sedona colaboreaza cu mai multe institutii procesatoare de plata si poate facilita acest pas. In functie de institutia de plata, terminalul se livreaza pe loc, din stocul Sedona, sau se livreaza la un anumit termen. Specialistii Sedona pot asista comerciantii in configurarea initiala a terminalului, pot asigura training, precum si servicii de suport pe intreaga perioada de folosire.
Vezi produsele
Standuri pt. tablete & pos-uri

Standuri pt. tablete & pos-uri

Standuri ergonomice pentru tablete, sisteme pos, terminale de plati.

Vezi produsele
Masini de numarat, Verificatoare de bani, Acceptatoare numerar, Seifuri

Masini de numarat, Verificatoare de bani, Acceptatoare numerar, Seifuri

Masini de numarat, Verificatoare de bani, Acceptatoare de bani contactless, Seifuri

Vezi produsele
Comunicatie radio pt. retail & HoReCa

Comunicatie radio pt. retail & HoReCa

Walkie-talkie si casti pentru o comunicare eficienta in magazine si depozite. Sistem de apelare ospatari pe paza de pagere.

Vezi produsele
Protectie virusi & bacterii

Protectie virusi & bacterii

Produse destinate mediilor comerciale, la birou si acasa, pentru prevenire si dezinfectare.

Purificatoare aer, termometre fara atingere, atentionari in magazine, protectie casieri.

Vezi produsele
Consumabile

Consumabile

Preturi economice si livrare gratuita la comenzi de 200 Lei sau mai mari, pentru consumabilele de care are nevoie afacerea ta: role de hartie pentru case de marcat, imprimante fiscale, imprimante nefiscale si POS-uri bancare; riboane; role de etichete autocolante pentru cantare si imprimante de etichete; etichete pentru marcatoare de pret; carduri de plastic; taguri; consumabile pentru sisteme de securitate EAS.

Vezi produsele

Articole recomandate