Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos

Cantitate- +
Total

0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Sistemele self-checkout, tot mai prezente în magazine. De ce? #RăspundeSedona

Data publicare articol: 11-12-2017

Magazinele par să fie tot timpul pline, nu-i așa? La orice oră din zi! Ei bine, nu este doar o aparență, ci o realitate, iar ritmul nostru de viață tot mai alert impune noi adaptări pentru retaileri - din România și din lume.

Acesta e și motivul pentru care tot mai multe market-uri - acum în majoritate de dimensiuni medii și mari - au început să implementeze o tehnologie nouă: sistemele self-checkout.

De ce? Două beneficii majore ale acestor sisteme sunt motivele pentru care acestea devin tot mai populare pentru retaileri:

1. Reduc cozile - plata se face aproape imediat, chiar și pentru clienții care iau contact pentru prima dată cu astfel de dispozitive.
2. Cresc interacțiunea cu clienții - dispozitivele sunt foarte intuitive și ușor de folosit; cel mai important pentru clienți - timpul salvat, pe care în mod tradițional aceștia îl petreceau la coadă, este imediat resimțit.

În portofoliul Sedona veți putea găsi modelul NCR SelfServ 90 - ”Card only” - realizat de cel mai mare producător în acest domeniu, NCR.