We are here for you
(021)327.87.27

No products

Free shipping! Shipping
0,00 Lei Total

Check out

Product successfully added to your shopping cart
Quantity- +
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax excl.) Free shipping!
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

Sistemele self-checkout, tot mai prezente în magazine. De ce? #RăspundeSedona

Data publicare articol: 11-12-2017
Data modificare articol:18-12-2020

Magazinele par să fie tot timpul pline, nu-i așa? La orice oră din zi! Ei bine, nu este doar o aparență, ci o realitate, iar ritmul nostru de viață tot mai alert impune noi adaptări pentru retaileri - din România și din lume.

Acesta e și motivul pentru care tot mai multe market-uri - acum în majoritate de dimensiuni medii și mari - au început să implementeze o tehnologie nouă: sistemele self-checkout.

De ce? Două beneficii majore ale acestor sisteme sunt motivele pentru care acestea devin tot mai populare pentru retaileri:

1. Reduc cozile - plata se face aproape imediat, chiar și pentru clienții care iau contact pentru prima dată cu astfel de dispozitive.
2. Cresc interacțiunea cu clienții - dispozitivele sunt foarte intuitive și ușor de folosit; cel mai important pentru clienți - timpul salvat, pe care în mod tradițional aceștia îl petreceau la coadă, este imediat resimțit.

În portofoliul Sedona veți putea găsi modelul NCR SelfServ 90 - ”Card only” - realizat de cel mai mare producător în acest domeniu, NCR.