Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Sisteme POS ALL in One cu Touchscreen - Terminale POS

De ce sa aleg un sistem POS ALL in One?

Un sistem POS ALL in One creste viteza de servire in magazine si restaurante, ofera control asupra stocurilor, limiteaza pierderile si reduce timpul necesar administrarii afacerii. Veti putea economisi timp si respecta simplu toate cerintele legale, cu functii precum: emiterea de bonuri cu denumirea completa a produselor si completarea automata a registrelor obligatorii.

Cum aleg un sistem POS potrivit pentru afacerea mea?

Este important sa alegeti un sistem care poate „tine pasul” cu afacerea dumneavoastra chiar si peste cativa ani, cu mici imbunatatiri tehnice. Daca alegeti un sistem POS ALL in One va asigurati ca functionalitatile sale acopera nevoile in crestere ale afacerii dumneavoastra. In functie de specificul business-ului trebuie sa alegeti solutia software compatibila cu nevoile acestuia.

Cum ma poate ajuta un sistem POS sa imbunatatesc experienta clientilor mei?

Datorita procesului de vanzare mai fluid, timpul de asteptare este redus considerabil. Mai mult, un astfel de sistem va permite sa atrageti noi clienti si sa ii pastrati pe cei existenti, prin programe de fidelizare, carduri cadou si mesaje publicitare afisate pe bonuri.

Articole recomandate