Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Imprimante, Marcatoare, Solutii de etichetare si ambalare 

Ce sunt imprimantele POS?

Folosite in supermarketuri, magazine restaurante, hoteluri etc, imprimantele POS sunt dispozitive utilizate pentru tiparirea bonurilor, notelor de plata sau a bonurilor nefiscale.

Ce sunt marcatoarele de pret?

Marcatoarele de pret sunt aparate de etichetat, actionate manual, utile nu doar in Retail, ci si in Logistica (de exemplu, in depozite). Sunt folosite pentru a imprima pe etichete autoadezive caractere si semne.

Ce sunt solutiile de etichetare?

Sunt echipamente folosite pentru etichetarea produselor sau a rafturilor, precum: marcatoare de pret, aplicatoare, roluitoare de etichete, aparate de etichetat sau pistoale de agatat etichete.

Gama completa de imprimante pentru puncte de vanzare sau back-office, desktop sau mobile: fiscale, POS (nefiscale), de etichete pentru produse, de cupoane (alb-negru si color), de carduri, de bilete.

Solutii de etichetare pentru produse sau raft.

Alte echipamente de etichetare precum marcatoare de pret, aparate cu banda, roluitoare, aplicatoare, pistoale de agatat etichete.

Specialistii Sedona va stau la dispozitie pentru identificarea solutiei optime afacerii dumneavoastra.

Marcatoare de pret

Marcatoare de pret

Aplicatoare de preturi

Aparatul de etichetat (cunoscut si ca pistol de aplicat preturi) este un echipament nelipsit astazi in gestionarea operatiunilor unui magazin, putand fi folosit pentru inscrierea unui cod de produse sau pentru aplicarea, cu ajutorul lor, a unei etichete care contine pretul sau data de fabricare sau expirare a produselor. Acestea pot fi folosite, de asemenea, pentru etichetarea in campaniile promotionale.

In functie de modelul de marcator de preturi ales, textul poate fi imprimat pe eticheta pe unul, doua sau trei randuri de caractere, iar mesajele pot fi personalizate.
Vezi produsele
Imprimante fiscale portabile si desktop

Imprimante fiscale portabile si desktop

De ce sa aleg o imprimanta fiscala in locul unei case de marcat?

Imprimanta fiscala ofera o flexibilitate mai mare cand vine vorba de optiunile de tiparire si configurare. Puteti tipari articole cu denumiri mai lungi, texte publicitare direct pe bonurile fiscale si nefiscale. De asemenea, un astfel de dispozitiv permite mai multe cote de TVA si mai multe forme de plata.

Care sunt dotarile unei imprimante fiscale desktop?

Dispozitivul vine insotit de rola client, rola jurnal, auto-cutter, afisaj pentru client, carte de interventii, registru special, alimentator si cablu de conectare RS232. Aveti si accesorii optionale precum: cablu de conectare USB, cablu de conectare Ethernet si memory stick miniUSB.

Care este cea mai potrivita alegere pentru statiile GPL?

Insotita de licenta software pentru punct de vanzare, serviciu de suport si display client, imprimanta fiscala Datecs FP700 cu display si software pentru statie carburanti este o optiune potrivita pentru proprietarii de benzinarii.

Imprimantele fiscale ofera o flexibilitate crescuta fata de casele de marcat din punct de vedere al posibilitatilor de tiparire si configurare. Respectiv, permit tiparirea de denumiri lungi ale articolelor, texte publicitare in cadrul bonurilor fiscale, bonuri nefiscale, mai multe cote de tva, mai multe forme de plata.

Imprimantele fiscale desktop sunt dotate cu auto-cutter, imprimanta dubla (rola client si rola jurnal), afisaj pentru client de dimensiuni mari.

NOU! Imprimante fiscale portabile, conectabile Bluetooth la telefoane si tablete.

Vezi produsele
Imprimante POS

Imprimante POS

Cand se recomanda utilizarea unei imprimante POS

Imprimantele POS se folosesc la tiparirea de comenzi si note de plata in restaurante, dar si pentru tiparirea de diverse bonuri nefiscale in magazine si restaurante.

Tipuri de conectare ale imprimantelor POS

Imprimantele POS pot fi conectate intr-o varietate generoasa de moduri la sistemul de gestiune. Optiunile de conectare variaza in functie de modelul ales, de la cele mai simple (USB, Serial, LAN) la cele mai complexe (Ethernet, Bluetooth, Wi Fi).

Cum alegi o imprimanta POS potrivita

Alegerea unei imprimante POS depinde de domeniul in care este utilizata si de sistemul de gestiune in care noul dispozitiv va fi incorporat. Dat fiind ca exista un numar practic nelimitat de modele de imprimante POS din care puteti alege, trebuie sa tineti cont de doua criterii importante: Tip de imprimare: Imprimantele POS utilizeaza trei tipuri de tehnologii de imprimare: termica; transfer termic (cu ribon, pentru o rezistenta mai mare a imprimarii); matriciala (cu ace). Volum de imprimare: practic, veti putea alege dispozitivul potrivit pentru afacerea dumneavoastra in functie de capacitatea acestuia si de viteza de printare.
Vezi produsele
Imprimante de etichete

Imprimante de etichete

Cum alegi modelul potrivit de imprimanta de etichete

Dintre criteriile alegerii unei imprimante de etichete, sunt foarte importante domeniul de activitate, tipul de produse, dimensiunea si tipul etichetelor, modul de printare, volumul de printare, aplicatiile software incluse, interfata de conectare, simbologii acceptate, limbaj, daca sunt cu sau fara afisaj, accesorii optionale sau tip de imprimanta de etichete (mobila/fixa).

Ce imprimante de etichete gasesti la noi

Sedona ofera un portofoliu vast de imprimante de etichete de la producatori renumiti pe plan mondial, precum Datecs, Honeywell, Zebra, Rongta sau Citizen.

Imprimante de etichete coduri de bare desktop

Imprimantele de etichete desktop sunt folosite in special pentru printarea de etichete autoadezive cu coduri bare sau cu alte informatii despre produse. In functie de tipul de eticheta, acestea pot printa prin transfer termic (cu ribon) sau direct termic. Stabilind tipul de eticheta, se poate seta modul de identificare a etichetelor (continous, gap, mark sensing sau web sensing). Unele dintre acestea permit si encodare RFID.

Imprimante de etichete coduri de bare industriale

Imprimantele de etichete industriale pot fi utilizate in domenii precum logistica, transporturi, productie, retail sau sanatate. Acestea ofera doua posibilitati de printare: prin transfer termic (cu ribon) sau direct transfer (fara ribon). Imprimantele de etichete industriale din portofoliul Sedona - Zebra & SATO - pot ajunge, in functie de model, la viteze de pana la 356 mm/secunda si pana la o rezolutie de 203 DPI.

Imprimante de etichete coduri de bare direct termice

Tot mai populare datorita vitezei mai mari de listare ce pastreaza insa calitatea materialului imprimat, dar si datorita gradului scazut de mentenanta necesar, imprimantele termice reproduc continutul pe hartie folosind caldura. Imprimarea se face prin arderea punctelor pe o hartie tratata chimic, in cazul imprimantelor termice directe (fara ribon). De retinut, calitatea etichetelor imprimate depinde de hartia termica folosita.

Imprimante de etichete coduri de bare prin transfer termic

Imprimantele cu transfer termic sunt o alegere sigura pentru obtinerea unor etichete de cea mai inalta calitate, rezistente chiar si in medii dificile. Acestea folosesc ribon - banda de ceara, rasina sau un amestec intre cele doua - tiparirea realizandu-se prin imprimarea termica, in ceara, a continutului. De retinut: riboanele folosite de imprimantele cu transfer termic pot fi atat monocrome, cat si color.

Pentru ce tip de afaceri este buna imprimanta de etichete

Imprimantele de etichete pot fi utile in orice domeniu de activitate, de la retail la showbiz, industrie sau logistica. Etichetele se folosesc la cantarele cu etichetare, la etichetarea in magazin a produselor fara eticheta si in productie. Etichetele autoadezive pot fi folosite pentru personalizarea si etichetarea mai multor tipuri de produse. In portofoliul Sedona exista etichete pentru orice tip de produs, de la alimente congelate la bijuterii. In magazinul online Sedona puteti gasi rapid imprimanta de etichete care se potriveste afacerii dumneavoastra, de la cele mai renumiti producatori. Descoperiti ofertele Sedona!

Cum alegi tipul de imprimare pentru imprimanta de etichete?

Imprimantele de etichete utilizeaza doua tipuri de tehnologii de tiparire: direct termica (fara ribon) sau prin transfer termic (cu ribon). Alegerea intre aceste doua optiuni difera in functie de specificatiile fiecareia dintre tehnologiile enumerate.
Vezi produsele
Imprimante mobile termice si inkjet

Imprimante mobile termice si inkjet

Ce tipuri de documente pot tipari cu o imprimanta termica?

Un astfel de dispozitiv va permite sa imprimati facturi, chitante, note de plata, tichete de parcare, note de comanda, bonuri si etichete.

Care sunt avantajele folosirii unei imprimante mobile termice?

Fiind una dintre cele mai mici si usoare tipuri de imprimante, acest dispozitiv mobil este util mai ales pentru cei care au nevoie de mobilitate sporita, permitand angajatilor din retail sau depozite sa tipareasca documentele necesare aproape oriunde.

Cum sa aleg imprimanta mobila potrivita?

Aveti in vedere aspecte precum durata de viata a capului de imprimare si a bateriei, viteza de printare, memoria si conectivitatea dispozitivului. Puteti opta, totodata, pentru un model care are senzor ce va avertizeaza cand urmeaza sa se termine hartia.

Imprimante termice cu acumulator ce se conecteaza la telefoane si tablete prin Bluetooth sau cu fir.

Se pot folosi pentru tiparire facturi, chitante, note de plata, note de comanda, tichete de parcare, s.a.

Pot fi purtate la centura, in ham sau montate in masina.

Vezi produsele
Imprimante mobile de etichete

Imprimante mobile de etichete

Cand sunt utile imprimantele portabile de etichete

Ideale pentru volume mici de tiparire, imprimantele portabile sunt utile pentru afacerile in miscare (servicii de curierat si parcare sau in vanzarile door to door) fiind insa intens folosite si in business-urile din logistica.

Cum alegi imprimanta mobila de bonuri potrivita

Exista imprimante ale caror functionalitati pot raspunde, in functie de modelul ales, unor domenii speciale. Ex. retail, transport si logistica, fabricatie, contabilitate etc. Puteti alege imprimantele mobile pentru etichete sau bonuri in functie de criteriile importante pentru dumneavoastra - de la dimensiunile si usurinta de transportare, pana la rezistenta la coliziuni si socuri sau la conditiile de lucru, precum temperaturi extrem de scazute sau de ridicate. Conectivitatea (ex. Wi Fi, Bluetooth, USB, conector tip C, Serial etc.), tipul sau viteza de imprimare, rezolutia sau durata de viata a bateriei sunt totodata criterii importante de alegere a imprimantei potrivite. E important de stiut ca imprimantele de bonuri si etichete pot tipari folosind doua tehnologii: transfer termic (cu ribon) si direct termic (fara ribon), la viteze de pana la 127 mm/secunda, cu rezolutie de pana la 203 dpi.

Avantajele utilizarii unei imprimante mobile de etichete si coduri de bare

Imprimantele mobile de etichete si bonuri permit tiparirea de etichete decorative si bonuri de diverse marimi, putand tipari totodata si etichete cu coduri de bare. In ciuda dimensiunilor mici, acestea ofera o calitate de tiparire foarte buna si viteze excelente de printare.
Puteti comanda online la Sedona!
Vezi produsele
Imprimante de carduri

Imprimante de carduri

Cum alegi imprimanta de carduri potrivita pentru tine

Cel mai important criteriu de alegere a unei imprimante de carduri este destinatia acestora din urma, in functie de care veti stabili detaliile de imprimare: mono sau multicolor, pe o fata sau pe ambele fete ale cardului, cu acoperire completa sau partiala. Volumul de imprimare (mic, mediu, mare) si viteza imprimantei de carduri sunt, de asemenea, criterii importante de selectie a dispozitivului potrivit, ca si rezolutia e imprimare, ce poate varia de la 300 dpi (marea majoritate) la 1200 dpi.

Imprimante carduri dual side vs. single side

In functie de ce tipuri de carduri veti imprima, puteti opta pentru un dispozitiv cu imprimare simpla (doar pe o singura parte) sau fata-verso. E important de precizat ca gradul de acoperire a cardului imprimat poate varia, de la acoperire partiala la acoperire completa.
Vezi produsele
Imprimante de bilete sau cupoane promotionale

Imprimante de bilete sau cupoane promotionale

Imprimante de bilete pe hartie cartonata

Vezi produsele
Aplicatoare & Roluitoare de etichete

Aplicatoare & Roluitoare de etichete

Aplicatoare si roluitoare ce functioneaza cu diferite marimi de etichete.

Vezi produsele
Imprimante integrabile in kiosk

Imprimante integrabile in kiosk

Imprimante fiscale si nefiscale integrabile in kiosk

Vezi produsele
Aparate de etichetat

Aparate de etichetat

Aparate de etichetat Profesionale - Etichetatoare

Acasa, la birou sau in deplasare, cu aparatele de etichetat cresteti productivitatea si aspectul profesional al proiectelor dumneavoastra.
Sunt usor de utilizat, de la tastatura proprie Querty sau, dupa caz, din aplicatia telefonului mobil iOS sau Android.
Modelele portabile sunt rezistente la apa, coroziune si impact, putand fi folosite pentru etichetare conducte, cabluri, cutii de siguranta, panouri electrice, etc.
Vezi produsele
Pistoale de agatat etichete

Pistoale de agatat etichete

Pistoale pentru etichetarea hainelor.

Vezi produsele
Dispensere banda adeziva

Dispensere banda adeziva

Aplicatoare banda adeziva (scotch)

Vezi produsele

Articole recomandate