Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Programe de Gestiune & Servicii

Ce programe de gestiune si facturare gasesti la noi

Programele de gestiune Sedona pot raspunde unei varietati mari de domenii de afaceri, de la business-uri Retail (magazin alimentar sau nealimentar de orice dimensiune) sau HoReCa (restaurante, cafenele, fast foods, hoteluri), pana la case de schimb valutar, precum si unei game diversificate de necesitati: vanzare, facturare, etichetare, pontaj, inventariere sau ERP. Sistemele de gestiune oferite de Sedona pot fi personalizate pentru orice tip de afacere, in functie de specificul acestora. Astfel, putem asigura atat programe de gestiune simple pentru afacerile mici, cat si soft-uri de gestiune cu grad inalt de individualizare, precum programele de gestiune hoteliera. Unul dintre cele mai populare soft-uri Sedona este aplicatia de feedback pentru clienti, care permite partenerilor nostri realizarea unor... sondaje de opinie, chiar la sediul lor!

Avantajele unui program de gestiune

La Sedona, credem ca o afacere de succes trebuie sa se bazeze pe un partener de incredere. De aceea, am dezvoltat programele de gestiune Sedona astfel incat sa eficientizeze business-ul si sa acopere integral nevoile de functionare ale acestora, asigurand astfel o administrare simla, rapida si fara erori. Totul la preturi foarte avantajoase!

Cum functioneaza un program de gestiune

Practic, programul de gestiune este creierul unei afaceri, care include toate operatiunile acesteia, de la vanzare, la gestiunea stocurilor sau efectuarea monetarului, pana la raportarea activitatii sau realizarea back-up-ului. Partea cea mai frumoasa? Totul se face automat!

Cum iti pot ajuta afacerea serviciile Sedona

Sedona asigura servicii se instalare hardware si software si training la sediu - fie al clientului, fie al nostru, precum si asistenta completa, rapida si de incredere pentru fiecare dintre produsele din portofoliul nostru. Gama de servicii Sedona include, totodata: gazduire cloud, licente windows, predare memorie fiscala, depunerea dosarului DGFP Bucuresti si declararea la ANAF, verificarea metrologica a cantarelor, curatarea si reglarea masinilor de numarat bani samd.
Soft de gestiune pentru magazine

Soft de gestiune pentru magazine

Ce sunt solutiile software Retail?

Programele software specializate pentru magazine sunt menite sa optimizeze sau sa rezolve anumite cerinte ale afacerii dumneavoastra, precum: cresterea vitezei de vanzare, fidelizarea clientilor, facturarea si realizarea inventarului, gestiunea magazinului, controlul stocului.

Care sunt beneficiile unui program de vanzare si gestiune Cloud?

Cat timp exista o conexiune la internet, toti angajatii pot accesa programele necesare de pe orice dispozitiv, fapt care ofera mai multa libertate si mai mult control asupra informatiilor. Pe langa accesibilitate, va bucurati si de pastrarea datelor in siguranta, pe server.

Cum pot imbunatati experienta clientilor cu ajutorul unor solutii software Retail?

Prin intermediul aplicatiei de feedback si sondaj clienti, acestia se simt ascultati, iar dumneavoastra aflati ce aspecte ale afacerii puteti imbunatati sau remedia. Cu Sedona POS Android App puteti vinde de pe un telefon sau o tableta conectata la o casa de marcat sau o imprimanta fiscala, pentru un proces rapid si lin.

Vezi produsele
Soft de gestiune pentru HoReCa

Soft de gestiune pentru HoReCa

Cum functioneaza meniul digital?

Scanarea unui cod QR este primul pas pe care trebuie sa-l faca orice consumator care doreste sa vada meniul digital. Daca va doriti un meniu interactiv, in portofoliul nostru gasiti Sedona Menisto. Acesta poate fi accesat de pe telefonul mobil simplu si rapid, permitand plasarea comenzii, comunicarea cu personalul si distribuirea pe Facebook a preparatelor.

Ce cuprinde un sistem de apelare pentru ospatari?

Pentru o servire mai prompta si mai multumitoare, puteti opta pentru o astfel de solutie care sa usureze interactiunea dintre clienti si angajati. In portofoliul Sedona, gasiti un sistem complet de apelare ospatari, care cuprinde dispozitiv wireless pentru masa si pager pentru ospatar. Optional, puteti avea si afisaj pentru bar sau unitate de apelare pentru bucatarie.

Cum aleg software-ul potrivit pentru afacerea mea?

Pentru a va asigura ca faceti alegerea corecta, trebuie sa tineti cont de cerintele business-ului dumneavoastra ca sa puteti descoperi care sunt functionalitatile de care nu va puteti lipsi. In portofoliul Sedona puteti gasi multiple variante de software, cu functii precum: separarea si combinarea notelor de plata, rapoarte de vanzari, trimiterea comenzilor catre sectii etc. Daca detineti un restaurant, o varianta ce permite gestiunea stocurilor pe baza de retetar, rezervari, gift-cards, player muzica sau modul fidelizare clienti, poate fi o optiune optima. Daca vreti ca afacerea dumneavoastra sa fie mai vizibila, puteti opta pentru o varianta care permite integrarea unui website.

Vezi produsele

Articole recomandate