Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Cantare electronice

Gama completa de cantare pentru piete, supermarketuri, bijuterii, laboratoare. Cantarele comerciale au omologare metrologica. Livrarea este gratuita.

Cantare Electronice - Avantaje

Cantarul electronic profesional are mai multe avantaje: de la precizie, plus de control al procesului de cantarire, pana la navigarea usoara si configurarea facila. Sedona pune la dispozitie mai multe cantare electronice omologate, spre exemplu: cantar electronic comercial, cantar cu imprimanta de etichete, cantar incorporabil in masa, cantar de verificare, balanta de precizie, cantar platforma, cantar numaratoare, cantar suspendat, feliator de mancare si cantar pentru restaurante si catering.

Cantare platforma (industriale)

In general de dimensiuni mari, acestea mai sunt cunoscute sub denumirea de cantare de podea sau cantare industriale si sunt create special pentru cantarirea articolelor de mari dimensiuni.

Cand este verificarea metrologica necesara?

Verificarea metrologica este necesara atunci cand pretul unui produs se stabileste in urma cantaririi acestuia.

La ce interval de timp se face verificarea metrologica?

Cantarele certificate metrologic au aprobarea Organizatiei Internationale de Metrologie Legala, fiind livrate impreuna cu o copie dupa certificatul de aprobare metrologica. Acestea nu necesita verificare la cumparare, ci dupa un an de utilizare, apoi in fiecare an.

La Sedona se pot face verificari metrologice anuale?

Sedona asigura serviciul de verificare metrologica anuala a cantarelor, cu exceptia cantarelor de dimensiuni mari (cu capacitate de cantarire o tona sau mai mult). Verificarile se fac in sediul Sedona pe parcursul a 1-3 zile lucratoare. In functie de disponibilitate, in perioada in care realizeaza aceasta verificare, Sedona poate asigura cantar comercial la schimb.
Cantare comerciale

Cantare comerciale

Cantare Comerciale - Cum le alegem?

Toate cantarele din portofoliul Sedona detin omologare metrologica ce valideaza functionarea lor optima. De stiut: Dupa primul an de folosire, reverificarea metrologica este necesara - serviciul este oferit si de Sedona. In alegerea cantarului comercial potrivit pentru afacerea dumneavoastra, trebuie sa tineti cont de calitatea, capacitatea de cantarire si, dupa caz, viteza de imprimare a acestuia.

Tipuri de cantare comerciale

Exista atat cantare cu brat, cat si fara brat. Versiunea cantarului comercial cu afisaj pe brat se alege in special cand acesta este folosit in spatele unei vitrine. In functie de tipul produselor cantarite, pot fi alese diverse versiuni de cantarire: - Capacitate maxima 6 kg -> au in general diviziune de 2 g; - Capacitate maxima de 15 kg -> au in general diviziune de 5 g -acestea sunt cele mai populare; - Capacitate maxima de 30 kg -> au in general diviziune de 10 g.

Metode de conectare

Cantarele comerciale pot fi folosite independent sau conectate la un software. Prin conectarea la un software se castiga timp la vanzare prin transmiterea automata a greutatii, eliminandu-se astfel posibile erori. Conectarea la software se poate face prin USB, serial sau prin Bluetooth -in cazul tabletelor si telefoanelor. In cazul folosirii in piete, este necesar un acumulator.
Vezi produsele
Cantare cu imprimanta de etichete

Cantare cu imprimanta de etichete

Esti in cautarea unui cantar comercial cu etichetare?

La noi poti gasi modele variate de cantar cu imprimanta de etichete, fie incorporata, fie atasata extern.

Iata cum functioneaza un cantar profesional cu imprimanta:

Proces in 3 pasi:
1. CANTARIRE PRODUS
2. INTRODUCERE GREUTATE - utilizand tastatura conectata la imprimanta introduceti greutatea produsului, in grame, dupa care apasati tasta Enter;
3. APLICARE ETICHETA - dupa imprimarea etichetei, operatorul o va aplica pe produs.

Vezi produsele
Cantare incorporabile in masa - Checkout

Cantare incorporabile in masa - Checkout

Cantare incorporabile in masa, numite si cantare "checkout", integrate cu cititor coduri de bare sau fara.

Aceste cantare transmit greutatea automat intr-o aplicatie software.

Vezi produsele
Cantare de verificare

Cantare de verificare

Cantare cu display pentru afisarea greutatii, fara alte functii precum calcularea pretului sau numarare. Ideale pentru coletarie, bucatarii, laboratoare de cofetarie si patiserie, fabrici, s.a. Diviziune de cantarire de la 0,5 g.

Majoritatea cantarelor din aceasta categorie dispun de Certificat Metrologic.

Vezi produsele
Balante de precizie

Balante de precizie

Certitudinea cantaririi produselor este un aspect important in orice business care vinde, insa la fel este si viteza de cantarire.

In momentul alegerii unei balante analitice trebuie avut in vedere si faptul ca rezultatele pot fi usor influentate de diversi factori externi ori de insasi natura substantelor cantarite si/sau masurate.

Prin achizitionarea unei balante de precizie veti putea cantari anumite lucruri si obiecte, obtinand cele mai bune rezultate, deoarece precizia va fi una maxima.

In portofoliul Sedona puteti gasi o gama variata de balante de precizie. Un exemplu este cantarul de bijuterii, menit sa reduca erorile de operare si sa obtina rezultate pozitive pentru activitatea dumneavoastra. Un cantar mic, de precizie si de mare ajutor!

De asemenea, puteti gasiti balante de cantarire atat cu metrologie, cat si fara, de la branduri de top, precum: Ohaus, Partner, Cely si Helmac.

Capacitatea de cantarire variaza de la model la model si poate fi cuprinsa intre 0,1 g si 6 kg. Modelul potrivit depinde de necesitatea business-ului dumneavoastra.

Mai mult, la unele cantare de precizie veti beneficia de verificare metrologica timp de 1 an si livrare in localitatile principale. Mai multe detalii puteti vedea in descrierea produselor.

Vezi produsele
Cantare platforma

Cantare platforma

Cantarele platforma - Cum le alegem

Alegerea cantarelor cu platforma se face tinandu-se cont de materialul din care acestea sunt facute, de capacitatea de cantarire, de dimensiunea platanului, de diviziunea de cantarire.

Descoperiti oferta Sedona de cantare cu platforma omologate, profesionale si comandati online!

Cantare tip platforma (numite si cantare de podea sau cantare industriale) pentru receptie marfa in magazine, vanzare in piete, numarare piese in fabrici sau verificare greutate in depozite.

Livrare gratuita si aprobare metrologica.

Vezi produsele
Cantare numaratoare

Cantare numaratoare

Cantare electronice cu functie de numarare. Puteti alege dintre urmatoarele tipuri: portabile; de masa; platforma; cu etichetare; cu sau fara conectare la computer.

Livrare gratuita.

Vezi produsele
Cantare suspendate

Cantare suspendate

Cantare electronice tip carlig sau tip macara, cu sau fara imprimanta de etichete.

Vezi produsele

Articole recomandate