Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Cantare electronice omologate

Cantare Electronice - Avantaje

Cantarul electronic profesional are mai multe avantaje: de la precizie, plus de control al procesului de cantarire, pana la navigarea usoara si configurarea facila. Un cantar electronic omologat este un dispozitiv de masurare care a fost verificat si aprobat. Ofera o precizie mai mare si este acceptat din punct de vedere legal in activitatile comerciale. Functionalitatile, greutatea maxima masurabila sau destinatia de utilizare sunt doar cateva dintre criteriile prin care cantarele electronice omologate pot fi diferentiate intre ele. Sedona pune la dispozitie mai multe cantare electronice omologate, spre exemplu: cantar electronic comercial, cantar cu imprimanta de etichete, cantar incorporabil in masa, cantar de verificare, balanta de precizie, cantar platforma, cantar numaratoare, cantar suspendat, feliator de mancare si cantar pentru restaurante si catering.

Cat costa omologarea unui cantar electronic?

Costurile pot varia in functie de capacitatea de cantarire si de tipul acestuia: cantar electronic mare, cantar de magazin, cantar de piata, cantar de mana profesional cantar Wifi sau cantar de bucatarie. In cazul unui cantar mic, de mana, profesional sau cu sau fara conectare la computer, costurile de omologare sunt de obicei mai mici decat pentru un cantar mare sau de magazin. In plus, exista si servicii de reparatii cantare care pot fi necesare in cazul unor defectiuni ale cantarului, iar acestea pot implica costuri suplimentare. Costul omologarii unui cantar electronic depinde de mai multi factori, dar poate fi estimat in functie de specificatiile cantarului.

Cantare platforma (industriale)

In general de dimensiuni mari, acestea mai sunt cunoscute sub denumirea de cantare de podea sau cantare industriale si sunt create special pentru cantarirea articolelor de mari dimensiuni.

Cand este verificarea metrologica necesara?

Verificarea metrologica este necesara atunci cand pretul unui produs se stabileste in urma cantaririi acestuia.

La ce interval de timp se face verificarea metrologica?

Cantarele certificate metrologic au aprobarea Organizatiei Internationale de Metrologie Legala, fiind livrate impreuna cu o copie dupa certificatul de aprobare metrologica. Acestea nu necesita verificare la cumparare, ci dupa un an de utilizare, apoi in fiecare an.

La Sedona se pot face verificari metrologice anuale?

Sedona asigura serviciul de verificare metrologica anuala a cantarelor, cu exceptia cantarelor de dimensiuni mari (cu capacitate de cantarire o tona sau mai mult). Verificarile se fac in sediul Sedona pe parcursul a 1-3 zile lucratoare. In functie de disponibilitate, in perioada in care realizeaza aceasta verificare, Sedona poate asigura cantar comercial la schimb.
Cantare comerciale

Cantare comerciale

Cantare Comerciale - Cum le alegem?

Toate cantarele din portofoliul Sedona detin omologare metrologica ce valideaza functionarea lor optima. De stiut: Dupa primul an de folosire, reverificarea metrologica este necesara - serviciul este oferit si de Sedona. In alegerea cantarului comercial potrivit pentru afacerea dumneavoastra, trebuie sa tineti cont de calitatea, capacitatea de cantarire si, dupa caz, viteza de imprimare a acestuia.

Tipuri de cantare comerciale

Exista atat cantare cu brat, cat si fara brat. Versiunea cantarului comercial cu afisaj pe brat se alege in special cand acesta este folosit in spatele unei vitrine. In functie de tipul produselor cantarite, pot fi alese diverse versiuni de cantarire: - Capacitate maxima 6 kg -> au in general diviziune de 2 g; - Capacitate maxima de 15 kg -> au in general diviziune de 5 g -acestea sunt cele mai populare; - Capacitate maxima de 30 kg -> au in general diviziune de 10 g.

Metode de conectare

Cantarele comerciale pot fi folosite independent sau conectate la un software. Prin conectarea la un software se castiga timp la vanzare prin transmiterea automata a greutatii, eliminandu-se astfel posibile erori. Conectarea la software se poate face prin USB, serial sau prin Bluetooth -in cazul tabletelor si telefoanelor. In cazul folosirii in piete, este necesar un acumulator.
Vezi produsele
Cantare cu imprimanta de etichete

Cantare cu imprimanta de etichete

Care sunt avantajele folosirii unui cantar cu etichetare?

Potrivit oricarui tip de business, un cantar cu imprimanta de etichete este de mare ajutor in a reduce erorile. Imprimanta este conectata direct la cantar, eliminand greselile ce pot aparea cand este si un element intermediar intre cele doua. Mai mult, economisiti timp si bani, pentru ca nu mai trebuie sa achizitionati o imprimanta de etichete separata ca in cazul unui cantar obisnuit, avand deja componentele necesare, compatibile intre ele.

Cum functioneaza un cantar cu imprimanta de etichete?

Procesul este unul simplu si intuitiv. Dupa ce cantariti produsul dorit, introduceti greutatea in grame pe tastatura conectata la imprimanta, apoi apasati tasta Enter. Odata ce eticheta este imprimata, o aplicati pe produs.

Cum sa aleg cantarul cu imprimanta potrivit?

Printre caracteristicile care nu ar trebui sa lipseasca unui cantar cu imprimanta se numara: viteza de printare, capacitate memorie articole extinsa si afisaj intuitiv. Cei care doresc sa-si usureze semnificativ operatiunile de zi cu zi pot alege un model care permite generarea rapoartelor de vanzari si gestiunea stocurilor.

Vezi produsele
Cantare de verificare

Cantare de verificare

Cum aleg cantarul de verificare potrivit?

Pentru a va asigura ca alegeti cantarul potrivit pentru afacerea dumneavoastra este bine sa tineti cont de aspecte precum rezistenta la umiditate si praf, capacitatea de cantarire de care aveti nevoie si cat timp poate functiona cu bateriile complet incarcate.

Ce este verificarea metrologica?

Verificarea metrologica presupune controlul legal in urma caruia se stabileste daca un cantar sau alt mijloc de masurare indeplineste cerintele pe care legea le prevede. Toate unitatile comerciale unde pretul unui produs este determinat de greutatea lui sunt obligate sa faca acest tip de verificare.

Cat timp este valabila verificarea metrologica?

E bine de stiut ca verificarea metrologica este valabila 12 luni si trebuie facuta inainte de punerea in functiune a aparatului, periodic si dupa ce acesta sufera vreo reparatie sau modificare.

Vezi produsele
Balante de precizie

Balante de precizie

Cat de rezistent este un cantar la factori exteriori?

Atunci cand cantariti un produs sunt numerosi factori care pot influenta rezultatul, printre care se numara si praful sau umezeala. Daca doriti un cantar rezistent la stropire, carcasele solide ale modelelor Ohaus ofera protectia necesara. O alta alternativa care vine insotita de protectie impotriva prafului si a apei este Partner WLC 60.

Ce este un cantar de precizie?

O balanta de precizie este un instrument de cantarire cu o mai mare acuratete fata de cantarele obisnuite, folosit in situatiile in care aveti nevoie de rezultate cat mai exacte si de o viteza de cantarire sporita. Capacitatea de masurare a acestor instrumente este mai mica, dar exactitatea lor este necesara in industrii in care fiecare miligram este crucial.

Care este capacitatea de cantarire a cantarelor de precizie?

In functie de model, capacitatea de cantarire variaza, fiind cuprinsa intre 0.1 g si 6 kg. Puteti alege din o gama variata de cantare de precizie pe cel care raspunde nevoilor afacerii dumneavoastra.In momentul alegerii unei balante analitice trebuie avut in vedere si faptul ca rezultatele pot fi usor influentate de diversi factori externi ori de insasi natura substantelor cantarite si/sau masurate.

Prin achizitionarea unei balante de precizie veti putea cantari anumite lucruri si obiecte, obtinand cele mai bune rezultate, deoarece precizia va fi una maxima.


Vezi produsele
Cantare platforma

Cantare platforma

Cum functioneaza un cantar cu platforma?

Utilizat pentru cantarirea obiectelor voluminoase, un astfel de tip de cantar este format dintr-o platforma pe care sunt asezate greutatile si un dispozitiv de masurare intern, responsabil cu determinarea greutatii.

Cum alegi tipul de cantar in functie de specificul afacerii?

Inainte de a a decide ce model de cantar cu platforma alegeti, tineti cont de capacitatea de cantarire de care aveti nevoie, de dimensiunea platformei si autonomia dispozitivului. In portofoliul Sedona gasiti o gama variata de modele, potrivite pentru depozite, piete, firme de curierat, spitale, scoli si centre de fitness.

Ce functii sunt necesare?

Functiile de care ar trebui sa tineti cont depind de cerintele afacerii, insa printre acestea se pot numara: functia de numarare, afisaj normal sau cu iluminare LED, functia simpla de numarare piese, functia tara, functia de acumulare, functia de calculare, functia de auto-inchidere si total zilnic.

Cum alegem cantarele de platforma?

Alegerea cantarelor cu platforma se face tinandu-se cont de materialul din care acestea sunt facute, de capacitatea de cantarire, de dimensiunea platanului, de diviziunea de cantarire. Descoperiti oferta Sedona de cantare cu platforma omologate, profesionale si comandati online! Cantare tip platforma (numite si cantare de podea sau cantare industriale) pentru receptie marfa in magazine, vanzare in piete, numarare piese in fabrici sau verificare greutate in depozite. Livrare gratuita si aprobare metrologica.
Vezi produsele

Articole recomandate