We are here for you
(021)327.87.27

No products

Free shipping! Shipping
0,00 Lei Total

Check out

Product successfully added to your shopping cart

Quantity- +
Total

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Total products (tax incl.)
Total shipping (tax excl.) Free shipping!
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

Alex Lembrau, Sedona: “We apologize to our customers who were not able to reach us in the past days”

Data publicare articol: 20-05-2015

Daca ultimele saptamani au fost dificile pentru orice business, perioada de la publicarea obligativitatii marcarii bacsisului la casa de marcat pana la anularea acestei prevederi a fost una de foc pentru Sedona: in acest rastimp, operatorii nostri au inregistrat zilnic intre 4000 si 6000 de apeluri telefonice si sute de e-mailuri din partea dumneavoastra. Am gestionat un volum urias si neobisnuit de cereri, acesta fiind si motivul pentru care nu am avut posibilitatea de a oferi un raspuns pentru o parte dintre clientii nostri.

Regretam ca ati fost nevoiti sa treceti prin aceasta perioada dificila si va cerem scuze daca nu ati reusit sa ne contactati in ultimele saptamani.

In ciuda dificultatilor tehnice pe care le-am intampinat, Sedona a profitat de acest rastimp pentru a imbunatati capacitatea de raspuns a operatorilor - astfel, am implementat un sistem telefonic mai performant si am marit echipa de suport, pentru a fi siguri ca vom fi mai bine pregatiti pentru eventuale modificari legislative similare, care nu asigura o perioada de adaptare fireasca si necesara comerciantilor.

Va multumesc pentru intelegere alaturi de intreaga echipa Sedona,

Alexandru Lembrau

Latest articles

Similar articles