We are here for you
(021)327.87.27

No products

Free shipping! Shipping
0,00 Lei Total

Check out

Product successfully added to your shopping cart
Quantity- +
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax excl.) Free shipping!
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

New! Money counting machines by weighing from Cashmaster

Data publicare articol:

Sedona va prezinta o solutie alternativa clasicelor masini de numarat bancnote, de la producatorul Cashmaster din Marea Britanie.

De acum puteti numara incasarile zilnice intr-un mod silentios, rapid si precis, folosind o masina de numarat prin cantarire. Un avantaj important fata de masinile clasice il reprezinta faptul ca se pot numara atat bancnote cat si monede cu acelasi aparat, printr-o simpla selectie a tipului banilor. Intre valutele recunoscute se regasesc inclusiv Lei.

 

Un alt avantaj important al acestei solutii il reprezinta portabilitatea. Cu aceste masini numararea banilor se poate face oriunde, datorita designului compact, constructiei usoare si a autonomiei de peste 8 ore a acumulatorului.

 

Pentru inceput, am introdus in oferte doua modele Cashmaster: Sigma 105 si Sigma 170. Ambele ofera posibilitatea conectarii la imprimanta externa pentru tiparire de rapoarte, iar in plus, Sigma 170 ofera conectare la PC si la SD card.

 

Aceste masini economisesc timp important atat prin afisarea in doar cateva secunde a cantitatii numarate si prin efectuarea calculelor intr-un mod mult mai usor.

 

Studiile au aratat ca majoritatea utilizatorilor Cashmaster isi recupereaza investitia in mai putin de 3 luni. In acest moment, peste 300 000 de clienti din intreaga lume utilizeaza masini de numarat Cashmaster printre care mentionam: KFC, Ikea, BP, Statoil, Tesco.

 

Punem la dispozitie GRATUIT spre testare modelele Cashmaster. In cazul in care sunteti interesati va rugam sa ne contactati la 021-3278727.

 

 

 

Pentru a comanda sau pentru a afla mai multe detalii despre modelul Sigma 105 click aici, iar pentru modelul Sigma 170 click aici.

Recommended articles