We are here for you
(021)327.87.27

No products

Free shipping! Shipping
0,00 Lei Total

Check out

Product successfully added to your shopping cart
Quantity- +
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax excl.) Free shipping!
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

Issuing fiscal tickets with the new law requirements

Data publicare articol:

Conform HG 84 din 2013 ce a intrat de curand in vigoare, se pot deconta in contabilitate bonurile fiscale cu valoare de pana la 100 Euro inclusiv tva, daca acestea au inscrise codul fiscal al cumparatorului.

 

Cum se poate scrie pe bon codul fiscal al cumparatorului?

 

In cazul imprimantelor fiscale si al caselor de marcat ce functioneaza comandate dintr-un computer sau POS, introducerea codului fiscal se face din aplicatia software. Asadar este necesar sa contactati furnizorul aplicatiei de vanzare pentru actualizare si pentru instructiuni despre folosirea noii functionalitati.

 

Dintre programele comercializate de Sedona, in acest moment a fost deja actualizat programul Facturis, update-ul putandu-se realiza chiar din aplicatie. In curand va fi implementata posibilitatea introducerii codului fiscal pe bonuri si in alte aplicatii software.

 

In cazul caselor de marcat folosite independent (neconectate la un computer), disponibilitatea functionalitatii si procedura de introducere a codului fiscal trebuie aflata pentru fiecare model in parte.

 

Dintre casele de marcat comercializate de Sedona, va putem confirma posibilitatea de introducere a codului fiscal pentru toate modelele Datecs, Partner si Orgtech. Modalitatea de introducere difera de la model la model. Pentru a primi instructiuni scrise sau telefonice aferente modelului folosit de dvs., va rugam sa ne contactati.

Toti abonatii contractelor de service beneficiaza de instruire gratuita, iar pentru ceilalti clienti punem la dispozitie mai multe variante de suport contra cost.

Recommended articles