We are here for you
(021)327.87.27

No products

Free shipping! Shipping
0,00 Lei Total

Check out

Product successfully added to your shopping cart
Quantity- +
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax excl.) Free shipping!
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

Aures Group unveils a new state of the art POS: Sango

Data publicare articol:

Ce se intampla cand stilul se imbina cu tehnologia? Ei bine, raspunsul il da producatorul de POS-uri din Franta, Aures care va lansa in curand spre vanzare modelul Sango. 

In cadrul expozitiei “Retail Business Technology EXPO” din Martie 2013 de la Londra, producatorul de sisteme POS Aures, a prezentat urmatoarea generatie de echipamente de-a dreptul “irezistibile”, care pe langa inovatie tehnologica, ne ofera un design revolutionar. Aures este unul dintre cei mai recunoscuti producatori de POS-uri din Europa, fiind faimos pentru creativitate si implementarea posibilitatii echipamentelor de a-si schimba culoarea carcasei.

POS-ul Sango elibereaza complet spatiul de sub monitorul touch-screen, eficientizand astfel asezarea echipamentelor la punctul de vanzare. In plus, va fi disponibil in mai multe configuratii hardware, va beneficia de monitor LED de ultima generatie si va avea un pret accesibil.

Sedona este reprezentant in Romania al echipamentelor  marca Aures din anul 2009.  Toate produsele beneficiaza de garantia si suportul specialistilor Sedona iar in curand vom include in oferta noastra si modelul “Sango”  ...Dar pana atunci, va invitam sa ne spuneti ce v-ati dori cel mai mult de la terminalul de vanzare din magazinul sau localul dumneavoastra!

Recommended articles