We are here for you
(021)327.87.27

No products

Free shipping! Shipping
0,00 Lei Total

Check out

Product successfully added to your shopping cart
Quantity- +
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax excl.) Free shipping!
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

Sedona, a responsible partner

Data publicare articol: 12-11-2015

Optarea pentru un program de gestiune potrivit este nu doar un element-cheie in construirea unei afaceri, ci si o responsabilitate pentru oricine conduce un business. Astfel, alegerea furnizorului de software de gestiune trebuie sa fie bazata pe un proces de informare corecta, care sa creeze, in timp, un parteneriat solid.

Calitatea produselor si a serviciilor, sustinerea clientilor nostri prin consultanta, dar si transparenta sunt pilonii pe care am construit Sedona - pentru ca orice client sa gaseasca in noi un partener responsabil.

Fiecare dintre programele de gestiune din portofoliul Sedona pentru comert si restaurante se incadreaza cerintelor legislative din Romania, respectand, in acelasi timp, cel mai inalt standard de calitate.

“Suntem aici pentru a oferi business-urilor romanesti un cadru specializat de abordare a provocarilor legislative si a complexitatii indentificarii si functionarii unui sistem fiscal. Vom continua sa facem acest lucru in mod responsabil.” - Alexandru Lembrau, General Manager Sedona.

Recommended articles