We are here for you
(021)327.87.27

No products

Free shipping! Shipping
0,00 Lei Total

Check out

Product successfully added to your shopping cart
Quantity- +
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax excl.) Free shipping!
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

DGAF desfasoara o actiune de informare la nivel national pentru contribuabilii persoane juridice

Data publicare articol: 09-12-2016

In business, informatia inseamna siguranta. Tocmai de aceea, cea dintai responsabilitate a celor care gestioneaza o afacere este alinierea acesteia la rigorile legislative din Romania.

Iata aspectele de care trebuie sa tineti cont pentru a fi in permanenta siguri ca afacerea dumneavoastra raspunde 100% cerintelor legale:

  • Verificarea documentelor care atesta fiscalizarea casei de marcat
  • Detinerea Cartii de Interventii si a Registrului special
  • Detinerea documentelor ce contin informatii privind incasarile si inregistrarea operativa a incasarilor si platilor (raport X, documente din care rezulta incasarile prin POS, chitante pentru situatiile in care incasarile au fost inscrise in registrul special etc.)

Informatiile au fost preluate din datele oferite in cadrul campaniei de informare a Directiei Generale Antifrauda Fiscala, desfasurata in data de 6 decembrie 2016 la nivel national.

Actiunea a vizat atat comerciantii cu amanuntul si cu ridicata, precum si contribuabilii din alte domenii in care utilizarea caselor de marcat este necesara: restaurante si alte activitati de servicii de alimentatie, hoteluri si alte facilitati de cazare, saloane de infrumusetare etc.

In cadrul campaniei de informare, DGAF a distribuit materiale informative ce ofera detalii privitoare la obligatiile contribuabililor, ca si la sanctiunile prevazute de lege in cazul incalcarii prevederilor legale in vigoare.

Informatiile au fost facute publice pe website-ul antifrauda.ro, unde veti putea gasi detalii privitoare la principalele documente solicitate in timpul controlului operativ si inopinat.

Puteti consulta documentul publicat in intregime pe site-ul DGAF!

Recommended articles