We are here for you
(021)327.87.27

No products

Free shipping! Shipping
0,00 Lei Total

Check out

Product successfully added to your shopping cart
Quantity- +
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax excl.) Free shipping!
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

Guvernul face un pas in fata pentru implementarea caselor de marcat cu jurnal electronic

Data publicare articol: 08-11-2017

In sedinta de Guvern de astazi au fost stabilite Normele Metodologice de aplicare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, aprobate prin HG 479/2003.

Au fost stabilite, astfel, cerintele tehnice pe care noile tipuri de case de marcat trebuie sa le indeplineasca pentru autorizare. Potrivit modificarilor, va fi posibila si utilizarea, in regim de casa de marcat, a mai multor tipuri de dispozitive: PC, smartphone, tableta, POS - atata vreme cat ele sunt conectate la o imprimanta fiscala.

FAQ

1. Toti operatorii economici din Romania vor utiliza in viitor doar aparate de marcat electronice fiscale de generatie noua, care vor permite conectarea la sistemul informatic ANAF.

2. Proiectul este gandit pentru a reduce evaziunea fiscala, a monitoriza mai eficient incasarile la bugetul de stat si a reduce gradul de birocratizare.

3. Masurile nu afecteaza doar operatorii economici din Romania, ci si producatorii si distribuitorii de case de marcat, care trebuie sa astepte adoptarea noilor reglementari pentru a lansa echipamentele conforme cu acestea.

Recommended articles