We are here for you
(021)327.87.27

No products

Free shipping! Shipping
0,00 Lei Total

Check out

Product successfully added to your shopping cart
Quantity- +
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax excl.) Free shipping!
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

Robotii se instaleaza rapid si sigur in business. Urmatoarea oprire: Retail-ul alimentar

Data publicare articol: 24-11-2017

Ne-am obisnuit demult sa comandam online produsele si serviciile de care avem nevoie. E mai simplu, consuma mult mai putin timp fata de sesiunile de shopping clasic si e foarte confortabil.

Cu toate acestea, continuam sa ne cumparam mancarea din magazin. Dovada cea mai buna: in Romania sunt numeroase hyper- si supermarket-uri al caror numar, aflam din presa, nu face decat sa creasca in timp. De ce?

De partea consumatorului este nevoia fireasca de a alege singur mancarea pe care urmeaza sa o cumpere. Ganditi-va la struguri - putini dintre noi rezista, probabil, obiceiului traditional de a gusta, macar o data, inainte de a lua o decizie.

De partea retailerilor, inca este greu de creat si intretinut o infrastructura care sa permita livrarea rapida de mancare - aceasta trebuie sa fie proaspata - si, pe deasupra, profitabila!

Solutia, se pare, ar putea fi automatizarea acestui proces cu ajutorul robotilor, care au capacitatea de a gestiona volume mare de comenzi in mod sustinut. Iata un detaliu care nu a scapat companiei Ocado, profitabila datorita automatizarii procesului de vanzare dupa ani de pierderi.

Beneficii:
- Realizarea unui volum mai mare de vanzari
- Reducerea cantitatii de marfa aruncata si deci a pierderilor
- Estimarea volumului de cereri viitoare

Daca adaugam la acest demers potentialul de automatizare a altor segmente din procesul de vanzare (ganditi-va la masini care se conduc singure sau la drone pentru livrare), intelegem de ce posibilitatea este atat de atragatoare pentru retaileri. Momentan, doar un plan de viitor; care ar putea fi insa mult mai aproape de noi decat ne inchipuim.

Recommended articles