We are here for you
(021)327.87.27

No products

Free shipping! Shipping
0,00 Lei Total

Check out

Product successfully added to your shopping cart
Quantity- +
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products (tax incl.)
Total shipping (tax excl.) Free shipping!
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

Partners

CASIER TOTAL

CASIER TOTAL este un operator de colectare a plăților prin comercianți-parteneri, care asigură servicii de încasare și vânzare pentru +150 de furnizori din toată țara. Tehnica avansată asigură o soluție simplă, sigură și rapidă de a încasa plăți de la clienți sau parteneri comerciali.

  0722 109 209
  www.casiertotal.ro

Nielsen

Nielsen este o companie globala de masurare si analiza de date ce furnizeaza cea mai completa si de incredere imagine disponibila asupra consumatorilor si pietelor din intreaga lume. Abordarea noastra ingemaneaza datele proprietate Nielsen si date din alte surse pentru a ajuta clientii sa inteleaga ce se intampla acum, ce urmeaza sa se intample si cum sa actioneze cel mai bine pe baza acestor cunostinte.

  021.310.67.77
  www.nielsen.com/ro/ro/

Viva Wallet

Viva Wallet este o companie Fintech care schimbă modul în care companiile plătesc și acceptă plăți în Europa. Viva Wallet este un membru principal al Visa și MasterCard pentru achiziționarea și emiterea de servicii cu conectivitate directă la schemele de carduri care oferă servicii de procesare prin intermediul platformei proprii.

  021 303 2050
  www.vivawallet.com

myPOS

myPOS furnizează soluții de plată integrate și accesibile, schimbând modul în care afacerile acceptă plata cu cardul pe toate canalele - la ghișeu, online sau prin dispozitive mobile. Misiunea noastră este să oferim posibilitatea fiecărei întreprinderi să se bucure de beneficiile inovației și ale tehnologiilor moderne, să rezolve provocările plăților și să se dezvolte într-un mod nou și puternic.

Token

Token With a vast expertise in the field of payment terminals in Turkey, where it is the market leader, FinTech TOKEN brings to the Romanian market payment solutions suitable for the needs of each business through the ODERO platform.
The OderoPOS device stands out through a sophisticated and ergonomic design, includes multiple smart applications and services that add value for retailers, by using the latest Android technology and having "plug-and-play" options.

 

http://www.odero.ro/

Symphopay

Soluția Symphopay optimizează infrastructura de plată cu cardul integrând băncile partenere ale comerciantului într-un singur terminal de plată conectat cu casa de marcat. Acest lucru permite controlul total asupra tranzacțiilor dar și interacțiunea avansată cu clienții prin campanii de marketing în timp real direct la POS. Arhitectura deschisă a platformei permite conectarea informațiilor despre comportamentul de plată al clienților cu aplicații de business precum CRM sau platforme de loializare.

  021 303 2050
  www.symphopay.com

Digital Moment

Digital Moment este, de mai bine de 10 ani, un aliat al IMM-urilor din România în domeniul marketingului digital și al dezvoltării web. Soluțiile noastre sunt personalizate, adaptate situației concrete și a etapei de business. Ca parte a misiunii asumate de noi, am creat legături și colaborări fructuoase cu nume importante în comerțul autohton. Pintre aceste nume, ne bucurăm să menționăm și Sedona, un partener serios și competent, cu oameni pasionați și profesioniști, cu planuri mari în ceea ce privește viitorul comerțului online și realizări concrete pentru sute de companii.

  0752.077.471
  www.DigitalMoment.ro

ContentSpeed

ContentSpeed este prima agentie de e-commerce din Romania care ofera solutii dedicate magazinelor online pentru crearea, optimizarea si promovarea B2C si B2B pe Internet. Sedona integreaza software-ul POS Sedona Retail cu platforma e-commerce ContentSpeed pentru a crea o solutie completa de vanzare online si offline care asigura centralizarea datelor.

  031.82.10.240
  www.contentspeed.ro

Danubius Exim

Brandul Datecs a luat nastere in anul 1990 in Bulgaria, cand un grup de cercetatori stiintifici din cadrul Academiei de Stiinta Bulgara, au pus bazele acestei companii. In anul 1994 Datecs a intrat pe piata aparatelor electronice fiscale, iar 2 ani mai tarziu a lansat primul model de casa de marcat numit MP500, care a avut un succes rasunator, fiind vandut in peste 100 000 exemplare in doar cativa ani de la lansare. Din anul 2009 Datecs a lansat si o linie noua de solutii de plata – Linea Pro, ce au fost integrate in magazine de renume din intreaga lume precum Apple Inc., Lowes, Nordstrom, Macy's, and Verizon. In prezent DATECS este cel mai mare producator de echipamente fiscale din Europa iar la nivel global este prezent in toate tarile ce au legislatie fiscala.

afix Design

afix Design agenţie creaţie şi producţie publicitară. Încă de la înfiinţare, în anul 2001, afix Design a realizat o serie de servicii de design într-o varietate de domenii, grafică publicitară, web design, multimedia, design 3D etc., considerând că diversitatea aplicaţiilor folosite este crucială în menţinerea gândirii inovatoare în procesul nostru de creaţie.

  0744.37.85.17
  www.afixdesign.ro

Recommended articles