We are here for you
(021)327.87.27

No products

Free shipping! Shipping
0,00 Lei Total

Check out

Product successfully added to your shopping cart

Quantity- +
Total

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Total products (tax incl.)
Total shipping (tax excl.) Free shipping!
Total (tax incl.)
Continue shopping Proceed to checkout

Partners

Symphopay

Soluția Symphopay optimizează infrastructura de plată cu cardul integrând băncile partenere ale comerciantului într-un singur terminal de plată conectat cu casa de marcat. Acest lucru permite controlul total asupra tranzacțiilor dar și interacțiunea avansată cu clienții prin campanii de marketing în timp real direct la POS. Arhitectura deschisă a platformei permite conectarea informațiilor despre comportamentul de plată al clienților cu aplicații de business precum CRM sau platforme de loializare.

  021 303 2050
  www.symphopay.com

Nielsen

Nielsen este o companie globala de masurare si analiza de date ce furnizeaza cea mai completa si de incredere imagine disponibila asupra consumatorilor si pietelor din intreaga lume. Abordarea noastra ingemaneaza datele proprietate Nielsen si date din alte surse pentru a ajuta clientii sa inteleaga ce se intampla acum, ce urmeaza sa se intample si cum sa actioneze cel mai bine pe baza acestor cunostinte.

  021.310.67.77
  www.nielsen.com/ro/ro/

ContentSpeed

ContentSpeed este prima agentie de e-commerce din Romania care ofera solutii dedicate magazinelor online pentru crearea, optimizarea si promovarea B2C si B2B pe Internet. Sedona integreaza software-ul POS Sedona Retail cu platforma e-commerce ContentSpeed pentru a crea o solutie completa de vanzare online si offline care asigura centralizarea datelor.

  031.82.10.240
  www.contentspeed.ro

Conta Radulescu

Conta Radulescu reprezinta o marca inregistrata OSIM, care grupeaza sub umbrela sa un numar de firme independente, reunite de aceeasi viziune. Cele mai cunoscute dintre aceste firme de contabilitate.

  021.320.90.90
  www.contaradulescu.ro

afix Design

afix Design agenţie creaţie şi producţie publicitară. Încă de la înfiinţare, în anul 2001, afix Design a realizat o serie de servicii de design într-o varietate de domenii, grafică publicitară, web design, multimedia, design 3D etc., considerând că diversitatea aplicaţiilor folosite este crucială în menţinerea gândirii inovatoare în procesul nostru de creaţie.

  0744.37.85.17
  www.afixdesign.ro