Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Etichete electronice Newton by SOLUM

Etichete electronice Newton by SOLUM

Etichete electronice Newton by SOLUM

ART2892SED

Stoc disponibil: Cere oferta!

Termen de livrare: La comanda!

Producator: Samsung

Cere mai multe detalii COMPARATOR PRODUS

Cu ajutorul etichetelor electronice inteligente de la SOLUM poți să efectuezi și să gestionezi procesele industriale fără hârtie, eliminând consumul de timp si de materiale prevenind erorile cauzate de scrierea de mână.

Poti  actuliza  informații și date cu privire la starea procesului și a inventarului în timp real prin conectarea la sistemul ERP / WMS / MES deja prezent în companie în numai câteva minute!

Etichetele electronice Solum sunt produse de Samsung Electronics si se diferentiaza de restul produselor prin:

- Durata de utilizare pana la 10 ani;

- Actualizarea etichetelor se face cu pana la 10 ori mai repede (0,1 sec/ eticheta). Cu alte cuvinte, in 5 min se actualizeaza 3000 de etichete (mult peste concurenta) 1 x gateway poate gestiona pana la 50.000 de etichete;

- Led-urile etichetelor au 7 culori si pot fi folosite pentru diverse operatiuni din magazin; Sunt disponibile in diverse marimi, pornind de la 1,3 inch si terminand cu 11,5 inch (aprox. A4);

Principalele caracteristici ale etichetelor electronice Newton by SOLUM sunt:

Durată de viață a bateriei de 10 ani

Până la Solum durata generală de viață estimată a ESL a fost de 5 ani. Am reușit să creștem durata de viață a bateriei lui Newton la zece ani fără egal.

2 butoane programabile

Newton vine cu două butoane programabile care permit executarea mai eficientă a sarcinilor în mediile de retail și industriale. Aceste două butoane pot fi asociate cu acțiuni simple sau complexe – de la inițierea ajutorului de la serviciul clienți până la finalizarea unui proces de ridicare a comenzilor.

Design estetic rafinat

Când vine vorba de design, am redefinit complet capacitățile unui ESL. SOLUM Newton vine cu un aspect complet nou – elegant și simplu – oferind un aspect premium și modern oriunde ai alege să îl instalezi.

NFC

Capacitățile NFC încorporate ale lui Newton îți permit să efectuezi plăți mobile (autocheckout), să faci link la site-ul online al companiei și să descarci un cupon digital.

Viteză de actualizare rapidă x10

3000 de etichete pot fi actualizate în 5 minute cu un singur Newton Gateway, ceea ce înseamnă că este nevoie de 0,1 secunde pentru a actualiza o etichetă. Acest lucru îl face pe Newton de 10 ori mai rapid în comparație cu alte ESL-uri.

Serviciu bazat pe locație (LBS)

Datorită tehnologiei de identificare prin radiofrecvență (RFID), Newton este capabil să accepte Service Based Location. Această caracteristică permite localizarea automată a produsului și navigarea produsului prin detectarea puterii semnalului între Gateway-uri și ESL-uri.

Design personalizabil

Adevărata frumusețe a lui Newton este faptul că este personalizabil. Cu Newton poți încorpora culorile, modelele și logo-ul companiei dumneavoastră. Acum, asta numim branding!

Comunicare fără coliziuni

Newton permite mai mult de 60 de canale RF (între timp, concurenții oferă doar 11 ~ 16 canale disponibile), ceea ce înseamnă că este mult mai ușor să selectezi canalele de comunicare în cazul unei instanțe WIFI foarte aglomerate.

LED 7 culori

Această etichetă de nouă generație permite LED-ului să clipească continuu în scop promoțional. Cu 3 secunde de interval și 8 ore de funcționare într-o zi (8.228 de ori de lumină LED pe zi) și timp de 100 de zile timp de un an, durata de viață a bateriei poate merge în continuare până la 5 ani.

Fereastră de protecție

Etichetele se pot rupe din mai multe motive: pot fi scăpate, călcate sau lovite de coșurile de cumpărături. Noul capac de protecție a ecranului crește durabilitatea ecranului de etichetă cu până la 80% (323 kg m/s2), făcându-l mai protejat de potențiale pericole.

Până la 7 pagini

De la date nutriționale la date de expirare până la avertismente de alergie, toate aceste informații pot fi încărcate în cele 7 pagini ale lui Newton. Folosind butoanele multifuncționale, clienții pot răsfoi diferitele pagini pentru a accesa mai multe date despre produs.

IP67

Newton este complet rezistent la apă și praf. Îl poți pune oriunde, umed sau uscat. Poate rezista la diferite temperaturi din secțiunile de pește, carne sau grădină și poate rezista până la 30 de minute în apă. Nici cele mai mici particule de praf nu vor putea pătrunde în el.

Etichetele electronice inteligente Newton by SOLUM pot fi folosite in domenii precum:

Retail

  • actualizarea imediată a mii de prețuri la o simplă apăsare de buton
  • administrarea fără efort a promoțiilor de preț
  • eliminarea erorilor
  • afișarea unor informații suplimentare

Logistică

  • permit scurtarea fazelor de picking
  • eliminarea erorilor la expediții
  • timpul de picking mai mic
  • locațiile din depozite devin mai dinamice

Producție

  • elimină erorile la expediții/picking
  • scurtează timpul de picking
  • dinamizează locațiile din depozite

 

Solutia de etichetare Solum are in componenta urmatoarele : minim un gateway, etichete electronice (cate articole sunt), aplicatia cu licenta anuala sau pe 5 ani de unde se configureaza etichetele, pachet analiza, configurare, punere in functiune si testare.

Opinii consumatori

Scrieti-va propria parere

Etichete electronice Newton by SOLUM

Etichete electronice Newton by SOLUM

Scrieti-va propria parere

Produse similare:

Articole recomandate