Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Cititoare fixe 

Cititoare coduri omnidirectionale ce se pot monta pe masa/banc sau integrabile in masa casei de marcat. In gama Datalogic Magellan sunt disponibile modele cu cantar integrat, ceea ce optimizeaza spatiul la punctul de vanzare.

Unde se recomanda utilizarea cititoarelor de coduri fixe

Cititoarele de coduri de bare fixe, care permit scanarea hands-free, sunt potrivite pentru o varietate mare de utilizari. Intre acestea amintim punctele de vanzare si solutiile de check-in sau check-out, ele fiind totodata nelipsite din procesul de productie sau de gestionare a marfii. E important de stiut ca sfera activitatilor in care cititoarele de coduri de bare pot fi folosite s-a marit considerabil datorita tehnologiei, astazi acestea putand fi utilizate inclusiv pentru a inregistra documente.

Pentru supermarket-uri si orice alt domeniu in care e de dorit maximizarea vitezei de scanare, cititoarele omnidirectionale sunt ideale. Acestea citesc cu mai multe raze simultan, din mai multe unghiuri.

* In supermarket-uri se folosesc cititoare omnidirectionale tip counter-top, ce se monteaza deasupra tejghelei, sau integrabile in masa casei de marcat. Cititoarele integrabile pot cuprinde optional si cantar pentru optimizarea spatiului la casa de marcat sau la punctul de vanzare self-checkout.

Care sunt avantajele cititoarelor de coduri fixe (de masa)

In top 3 avantaje ale cititoarelor codurilor de bare fixe:
1. Sunt rapide - scanarea se face prin trecerea unui cod de bare prin fata acestora.
2. Sunt compacte - ocupa putin spatiu, putand fi montate aproape oriunde.
3. Au foarte multe functionalitati utile, cu o complexitate diferita in functie de domeniul in care sunt utilizate.

Ce tehnologii sunt utilizate pentru cititoarele de carduri fixe

Tehnologiile cititoarelor de coduri de bare pe care vi le propunem variaza de la imager la LED sau laser, in timp ce variantele lor de conectare sunt multiple (ex. cablu USB, cablu RS232, s.a.). Tehnologia imager (fotografiere) confera avantajul citirii codurilor de bare inclusiv de pe ecranele telefoanelor. Functionalitatea este utila cu precadere la citirea cardurilor de fidelitate sau a codurilor de discount de pe telefon.
Cititor omnidirectional incorporabil Datalogic Magellan 3550HSi

Cititor omnidirectional incorporabil Datalogic Magellan 3550HSi

Cititorul de coduri de bare Datalogic Magellan 3550HSi este incorporabil in masa, fiind ideal pentru locurile de vanzare aglomerate, oferind performante ridicate intr-un sistem...

Cere oferta

Articole recomandate