Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Sedona, partener Cora Romania in proiectul Cora.ro

Data publicare articol: 21-07-2016

Cora.ro - magazinul virtual care ofera romanilor acces rapid la peste 30.000 de produse - este cel mai nou serviciu oferit de cora Romania.

Unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale retailer-ului, hipermarket-ul online a fost gandit ca o alternativa pentru romanii activi, care nu au timp sa mearga la cumparaturi. Acum acestia pot face rapid si usor comenzi online, atat de acasa sau de la birou, cat si in miscare, de pe telefonul mobil - produsele putand fi primite in magazinele Cora sau acasa.

cora Romania alege Sedona

Parte din infrastructura pentru vanzare mobila a magazinului online, imprimantele fiscale portabile destinate activitatii Cora.ro au fost asigurate de Sedona si integrate apoi cu sistemul software Cora.

“Succesul unui magazin online depinde, in primul rand, de furnizorii care participa la crearea structurii de rezistenta a acestuia. Suntem onorati de implicarea Sedona in realizarea Cora.ro - un proiect ambitios cora Romania si, in aceeasi masura, o provocare pentru echipa noastra”. - Alexandru Lembrau, General Manager Sedona ALM.