Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

De ce Sedona?

Intelegerea nevoilor. Experienta de peste 10 ani in domeniu ne ajuta sa intelegem exact nevoile afacerii dumneavoastra si sa construim oferta potrivita in concordanta cu bugetul alocat.

Solutie completa. Alegand un singur furnizor pentru intreaga solutie (hardware-software-servicii), ofertele sunt mai generoase, implementarea mai simpla iar suportul mai eficient. Automatizati intreg magazinul cu un singur apel: 021-3278727 .

Transparenta. Cunoasteti de la inceput toate costurile si pasii pe care ii aveti de urmat.

Usurinta. Chemati la sediul dumneavoastra agentii SEDONA pentru prezentarea caselor de marcat sau a sistemelor de gestiune.

Training. Sunteti instruit de personal rabdator, pasionat de acest domeniu de activitate.

Suport integral. Folositi un singur numar de telefon, atat pentru echipamente cat si pentru solutiile software.

Server pentru baza de date. Pentru siguranta si confort, puteti gazdui baza de date a programului de gestiune pe serverul Sedona sau puteti alege optiunea de back-up automat (la anumite programe).

Cele mai mici preturi. Profitati de cel mai bun raport calitate-pret datorat importului direct al majoritatatii echipamentelor, rularii unor cantitati importante de marfa si dezvoltarii programelor in-house.

In pas cu tehnologia. Dezvoltam ofertele si aplicatiile software in continuu si oferim clientilor idei proaspete pentru eficientizarea afacerii si atragerea clientilor.

Innoiti si economisiti. Cumparam case de marcat, monitoare touch-screen si alte echipamente POS folosite, pentru a ajuta la innoirea sistemului sau la recuperarea partiala a investitiei in cazul in care inchideti.

Informare. Primiti prin email si sms instiintari importante pentru utilizatorii de case de marcat.

Apreciere. Am ajuns unul din primii furnizori de solutii POS fiscale pentru ca stim sa apreciem fiecare client.