Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos

Cantitate- +
Total

0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Servicii de Buy-back si Up-grade

SEDONA va reduce stresul inevitabil cauzat de orice investitie, prin includerea in oferta a serviciilor de BUY-BACK si UP-GRADE pentru aparatura fiscala.

Prin BUY-BACK aveti garantia ca nu pierdeti intreaga valoare a investitiei in cazul in care veti inchide afacerea. Eliminati efortul de a gasi comparator pentru aceste echipamente ce nu sunt de larg consum, vanzandu-le catre SEDONA. Intrebati-ne la telefon 021-3278727 cat puteti recupera pe aparatul de care nu mai aveti nevoie. Atentie, putem primi inapoi doar produse ce inca se afla in ofertele noastre. Insa acest lucru nu trebuie sa va ingrijoreze, intrucat aparatura fiscala se comercializeaza un timp mult mai indelungat decat aparatele de larg consum, respectiv minim 5 pana la 15 ani. De asemenea, inainte de vanzarea casei de marcat sau a imprimantei fiscale, trebuie sa aveti in vedere predarea memoriei fiscale la Administratia Financiara. Pentru detalii despre predarea memoriei fiscale va rugam sa ne contactati la 021-3278727.

Cu ajutorul serviciului UP-GRADE aveti posibilitatea de a inapoia aparatul dumneavoastra ce a fost cumparat de maxim 30 de zile, fara nici un cost, in cazul in care ati constatat ca aveti nevoie de un alt model superior. In cazul caselor de marcat fiscalizate, va trebui sa achitati costul memoriei fiscale ce trebuie predata la Administratia Financiara. In cazul aparatelor mai vechi de 30 de zile, in functie de uzura constatata, din costul aparatului nou se va scadea 50%-75% din valoarea aparatului vechi inapoiat.

Putem oferi aceste servicii in anumite conditii chiar si pentru aparate ce nu au fost cumparate de la Sedona, dar se regasesc in ofertele noastre.