Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Stiati ca: Sedona Retail & Sedona Cloud se pot integra cu platformele eMag.ro si Cel.ro

Data publicare articol: 23-11-2020
Data modificare articol:23-11-2020

Stiati ca?

Programele POS Sedona Retail si Sedona Cloud se pot integra cu platformele eMag.ro si Cel.ro, pentru a optimiza procesul de comunicare dintre magazinul dumneavoastra si marketplace-uri!

De ce e important:
- Primiti comenzile online direct in programul de gestiune.
- Transmiteti situatia stocurilor in timp real catre marketplace-uri.

!! Modulul de comunicare este GRATUIT pentru abonatii contractului de asistenta Sedona.

Ce trebuie sa stiti despre Sedona Retail & Sedona Cloud, programele POS care asigura toate nevoile de vanzare si administrare a magazinului dumneavoastra:
- Ambele programe se pot conecta la alte software-uri precum: programe de contabilitate, programe tip ERP, magazine online, marketplace-uri, aplicatii de inventariere, platforme de fidelizare etc.
- Bineinteles, atat Sedona Retail cat si Sedona Cloud permit conectarea la echipamentele de gestiune a magazinului: case de marcat, cititoare de coduri etc.

Sedona Retail - Este excelent in magazine cu flux intens de clienti si multiple echipamente POS, precum cantare, terminale de inventariere, terminale de plata etc.
Sedona Cloud - Este o unealta foarte utila in lanturile de magazine, care centralizeaza datele intr-o baza de date cloud.

Specialistii Sedona sunt la un e-mail sau un telefon distanta cu mai multe informatii! Contactati-ne pentru a gasi impreuna solutia optima pentru afacerea dumneavoastra.