Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Solutii de eficientizare a spatiului la casa de marcat

Data publicare articol: 14-04-2014

Fie ca doriti sa montati in magazinul sau localul dumneavoastra o tableta, un terminal bancar sau intreaga linie de echipamante POS pe verticala, acum gasiti in ofertele Sedona solutia potrivita.

Sedona a devenit reprezentant in Romania al sistemelor de montare echipamente Space Pole de la producatorul danez Ergonomic Solutions. Ne puteti gasi pe pagina de parteneri: http://www.thespaceprogramme.net/find-a-partner .

Datorita calitatii, inventivitatii si ergonomiei, produsele Space Pole au impus noi standarde in domeniu si au ajuns sa fie folosite de 60% din cei mai mari 50 de retaileri mondiali.

 

Standurile Space Pole eficientizeaza spatiul la punctul de vanzare, imbunatatesc securitatea, cresc productivitatea si confortul.

 

Descoperiti solutii pentru terminale bancare sau POS-uri:http://www.aparaturafiscala.ro/produse/subcategorie/Case_de_marcat/Standuri_pentru_terminale_bancare_si_sisteme_POS

 

Descoperiti solutii pentru tablete: http://www.aparaturafiscala.ro/produse/subcategorie/Case_de_marcat/Standuri_pentru_tablete