Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Program restaurant

Unitatile de tip restaurant au nevoie, pe langa o unealta software rapida si puternica, de servicii profesioniste de implementare si suport.

La Sedona stim cat de importante sunt aceste serviciile de asistenta si investim permanent in oameni si unelte care ne permit sa le asiguram a cele mai inalte standarde.

 

Implementam de peste 10 ani programul Freya Restaurant, ajuns acum la versiunea a IV-a. 

Aceast software administreaza restaurante, baruri, cantine, fast-food-uri, cluburi, cafenele, asigurand toate functionalitatile de care acestea au nevoie. 

Programul este disponibil in 3 variante:

  • Freya Mini - Include: marcare produse cu deschidere de mese; trimitere comenzi catre sectii; separare si combinare note de plata; rapoarte de vanzari.
  • Freya Standard - Include suplimentar: gestiune stocuri pe baza de retetar; rapoarte de stocuri, clienti, personal, furnizori, s.a.
  • Freya Professional: Include modul fidelizare clienti; modul productie; happy-hour; rezervari; schimbari automate de pret; gift-card; plata in contul clientului; rapoarte complexe de management; transfer intre gestiuni; afisare calorii pe nota de plata; player muzica; s.a.

 

Va stam la dispozitie cu o prezentare Gratuita la sediul nostru, la sediul dumneavoastra (in limita posibilitatilor de deplasare) sau telefonica.

Articole recomandate