Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Contract de service pentru masini de numarat bani

Masinile numarat bancnote sunt echipamente complexe, compuse din multiple componente mecanice si consumabile (precum curele) ce necesita intretinere si inlocuire periodica. In plus, in interiorul aparatelor se acumuleaza rapid murdarie de pe bancnote, ce trebuie curatata prin desfacerea echipamentului. Din aceste motive, este recomandata efectuarea unei revizii a masinilor de numarat bani, de catre personal autorizat, la un interval de maxim 3 luni. In functie de intensitatea folosirii, poate fi necesara o revizie in fiecare luna (de exemplu la utilizarea in banci).

Masinile de numarat bani isi pierd garantia in lipsa efectuarii unei revizii la cel mult 3 luni, de catre o unitate service autorizata.

De ce contract de service cu abonament lunar si nu interventie la cerere?

  • - Deplasari prompte. Prin contract, aveti garantia deplasarii unui technician la sediul dumneavoastra maxim a doua zi lucratoare. In abonamentul standard sunt incluse doua deplasari in fiecare luna.
  • - Prioritate. In cazul in care ati incheiat un contract de service, tehnicienii nostri vor raspunde solicitarii dumneavoastra inaintea solicitarilor clientilor fara contract.
  • - Economie. Toate costurile de manopera sunt gratuite iar la anumite piese de schimb iesite din garantie beneficiati de reduceri.
  • - Asistenta telefonica si prin internet nelimitata, in cadrul programului de lucru.
  • - Up-date-uri. Atunci cand sunt disponibile, instalam in masinile de numarat bani up-date-uri ale software-ului in vederea depistarii de noi falsuri.
  • - Reinstruire personal. Puteti inlocui cu usurinta angajatii, lasand trainingul noului personal in grija Sedona.
  • - Intretinere. Preveniti defectiunile, lungiti durata de viata si folositi masina de numarat la nivelul maxim de performanta.
  • - Pastrarea garantiei. Garantia masinilor de numarat bani este conditionata de efectuarea unei revizii la cel mult trei luni.