Un nou POS All-in-One cu design exceptional de la Aures: Sango

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Ce se intampla cand stilul se imbina cu tehnologia? Ei bine, raspunsul il da producatorul de POS-uri din Franta, Aures care va lansa in curand spre vanzare modelul Sango. 

In cadrul expozitiei “Retail Business Technology EXPO” din Martie 2013 de la Londra, producatorul de sisteme POS Aures, a prezentat urmatoarea generatie de echipamente de-a dreptul “irezistibile”, care pe langa inovatie tehnologica, ne ofera un design revolutionar. Aures este unul dintre cei mai recunoscuti producatori de POS-uri din Europa, fiind faimos pentru creativitate si implementarea posibilitatii echipamentelor de a-si schimba culoarea carcasei.

POS-ul Sango elibereaza complet spatiul de sub monitorul touch-screen, eficientizand astfel asezarea echipamentelor la punctul de vanzare. In plus, va fi disponibil in mai multe configuratii hardware, va beneficia de monitor LED de ultima generatie si va avea un pret accesibil.

Sedona este reprezentant in Romania al echipamentelor  marca Aures din anul 2009.  Toate produsele beneficiaza de garantia si suportul specialistilor Sedona iar in curand vom include in oferta noastra si modelul “Sango”  …Dar pana atunci, va invitam sa ne spuneti ce v-ati dori cel mai mult de la terminalul de vanzare din magazinul sau localul dumneavoastra!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.