Suntem aici pentru tine
(021)327.87.27

Nici un produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 Lei Total

Plateste

Produs adaugat cu succes in cos
Cantitate- +
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un articol in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fara TVA) Livrare gratuita!
Total (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Despre noi

Povestea noastra incepe

in anul 2002, cand Sedona a intrat pe piata din Romania, printr-o noua abordare in domeniul caselor de marcat.

Solutia noastra a fost simplificarea procedurilor pentru comerciatii romani si punerea la dispozitia acestora a cat mai multe servicii gratuite, prin intermediul consultantilor firmei.

Printre acestea se numara:

Element grafic galben - Sedona

consultanta telefonica sau la sediul clientului

Element grafic galben - Sedona

returnare produse in 30 de zile

Element grafic galben - Sedona

fiscalizare cu intocmirea dosarelor necesare, instruire etc.

Element grafic galben - Sedona

instruire etc.

In continua evolutie!

Este principiul care sta la baza numelui companiei, inspirat din statiunea Sedona a statului american Arizona. Aici, in functie de puterea razelor solare, rocile isi schimba culoarea transformandu-se sub ochii privitorului - de la rosu la portocaliu.

Sedona a devenit astfel un furnizor complet, adaptand solutiile POS ”la cheie” pentru orice companie sau buget.

Gama de produse din portofoliul Sedona a fost treptat extinsa prin intermediul parteneriatelor stabilite cu prestigiosi furnizori externi de echipamente POS, precum:

Element grafic galben - Sedona

Aures Technology – Franta

Element grafic galben - Sedona

Zebra Technologies – S.U.A.

Element grafic galben - Sedona

Birch Technology – Taiwan

Element grafic galben - Sedona

Mob Armour – S.U.A.

Element grafic galben - Sedona

Ohaus – S.U.A.

Element grafic galben - Sedona

Rongta – China

Element grafic galben - Sedona

Ram Mounts – S.U.A.

Element grafic galben - Sedona

Sunmi – China

Element grafic galben - Sedona

Motorola Solutions – S.U.A. si altele.

In portofoliul nostru de produse

se afla astazi o gama variata de case de marcat, imprimante fiscale, imprimante mobile, sisteme POS all-in-one, cititoare coduri de bare, cantare electronice, masini de numarat si verificat bancnote, solutii software, aplicatii pentru dispozitive mobile, info-kiosk-uri si multe altele.

Dezvoltare software

Incepand cu anul 2010 in cadrul companiei a fost creat un departament special pentru dezvoltarea interna de programe si aplicatii de mobil pentru Retail si domeniul HoReCa. In cursul aceluiasi an a fost implementata si prima versiune a programului Sedona Retail.

O echipa de specialisti - programatori si consultanti creativi, cu experienta - a facut posibila recuperarea, in foarte scurt timp, a avansului unor programe similare de traditie existente pe piata. Astfel, datorita functionalitatilor inovatoare introduse, programele Sedona au devenit instrumente de performanta pentru orice business, alese de mii de antreprenori din Romania.

Programele de gestiune Sedona create pentru Retail si HoReCa pot fi instalate prin intermediul consultantilor nostri si testate gratuit timp de 30 de zile. De asemenea, suita de aplicatii de mobil Sedona este disponibila pentru descarcare gratuita din Appstore si Google Play.

Dincolo de furnizarea software-ului de gestiune, asigurarea unor servicii de implementare si suport de calitate ramane una dintre prioritatile noastre.

Arie de activitate

Suntem experti in crearea de solutii POS pentru orice business. Domeniul nostru de expertiza se adreseaza afacerilor din Retail, HoReCa, Warehouse etc.

Sedona opereaza atat pe piata din Romania, furnizand echipamente si software, cat si pe plan international

Comunicarea cu echipa de consultanta Sedona - atat pentru informatii comerciale, cat si pentru suport - se face in romana si in engleza.

Casele de marcat fiscale din oferta noastra corespund legislatiei din Romania, iar serviciile de fiscalizare sunt realizate prin personal propriu sau prin intermediul colaboratorilor aflati in fiecare judet.

Misiunea noastra

Sustinem afacerile locale si modernizarea retail-ului romanesc. Cum? Oferind servicii complete de fiscalizare, consultanta specializata si suport cu procesele birocratice.

Viziune

Investim in dezvoltarea de solutii POS, de la echipamente la programe si aplicatii de mobil, pentru a oferi antreprenorilor instrumentele necesare optimizarii afacerii lor.

”De la consultanta specializata, suport cu procesele birocratice pana la facilitarea procesului de cumparare si punere in functiune a aparatelor fiscale, ne asiguram ca clientii nostri desfasoara o activitate eficienta, fara intreruperi si lasa provocarile pe mana specialistilor. Pentru aceste decizii importante, am infiintat Sedona ALM”

Alexandru Lembrau,

General Manager Sedona ALM

Valori

1. Sustinerea antreprenorilor locali.

Sedona, ea insasi o afacere de familie, este astazi un partener esential pentru mii de antreprenori din Romania, ale caror initiative le-am vazut crescand de-a lungul anilor, alaturi de noi.

Ideea de la care am pornit atunci cand am conturat intreaga noastra gama de produse si servicii a fost aceea de a sprijini acesti antreprenori, oferind raspunsuri si solutii la provocarile cu care se confrunta afacerile de familie. Credem ca acestia sunt oamenii care alcatuiesc coloana vertebrala a economiei romanesti si contribuie la dezvoltarea ei.

2. Respect pentru clienti si angajati.

La Sedona, intelegem ca fiecare client are optiunea de a-si alege furnizorul. Prioritatea noastra este sa atingem un nivel de excelenta prin produsele si serviciile din portofoliul nostru, pentru a construi parteneriate solide in timp - bazate pe sinceritate, integritate si incredere.

Angajatii Sedona lucreaza intr-un mediu sigur si placut, un cadru care sprijina atat pasiunea pentru job, cat si lucrul eficient in echipa. Sustinem gasirea unui echilibru sanatos intre munca si familie. Cautam sa ne bucuram de momentele pe care le petrecem impreuna si sa construim impreuna o comunitate, in orasul pe care-l numim “acasa”.

3. Produse si servicii de inalta calitate.

Fiecare proiect reprezinta un angajament asumat fata de fiecare client Sedona, de a furniza produse si servicii de cea mai buna calitate.

Articole recomandate