Conectarea caselor de marcat la ANAF se apropie de final. Totul despre proceduri și programări la Sedona!

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Stiati ca procesul de conectare a caselor de marcat cu jurnal electronic la ANAF si-a incheiat prima etapa? Toti marii contribuabili sunt acum parte din infrastructura ANAF, urmand ca si contribuabilii mici si mijlocii sa finalizeze toate procedurile in scurt timp, pana pe 30 noiembrie.

Sedona a conectat pana acum mii de case de marcat, pentru comercianti din toate categoriile

CE TREBUIE SA STITI

– Odata conectate, casele de marcat transmit automat catre ANAF informatii despre vanzari, odata cu emiterea raportului Z. Puteti obtine confirmarea transmiterii datelor catre ANAF prin accesarea unui raport in meniu.

!! Nu stiti cum puteti accesa raportul de confirmare? Specialistii Sedona va pot indruma!

– Conectarea caselor de marcat la serverul ANAF se poate face in mai multe moduri, in functie de tipul de casa de marcat: GSM / WiFi / LAN.

– Daca se intrerupe conexiunea la internet, datele fiscale se vor transmite automat la restabilirea acesteia, indiferent de perioada de intrerupere.

– Pentru comerciantii care nu se pot conecta la internet, exista posibilitatea pastrarii modului de lucru actual (depunerea lunara a unei declaratii + raport descarcat din aparatul fiscal). Notificarea ANAF in aceste situatii este obligatorie!

PROGRAMATI CONECTAREA CASEI DE MARCAT

Operatiunea de conectare a caselor de marcat cu jurnal electronic la serverul ANAF se poate face doar de catre tehnicieni autorizati. Pentru a programa acest serviciu la Sedona, ne puteti scrie oricand AICI!

SERVICIUL DE CONECTARE A CASEI DE MARCAT

  • Update firmware al casei de marcat – majoritatea aparatelor in functiune necesita update
  • Configurari in meniul aparatului
  • Notare in Cartea de interventii
  • Intocmirea unui Proces verbal

PRETURI

!! Operatiunea se poate face doar in baza unui contract de service la Sedona. Puteti activa AICI un abonament pe minimum 6 luni pentru a putea beneficia de acest serviciu.

SEDONA

  • Asigura serviciul de conectare la sediul comerciantilor sau la sediul unitatii de service.
  • Asigura serviciul de conectare in urma unei programari, in baza Cartii de interventii a casei de marcat. Daca ati pierdut Cartea de interventii, puteti obtine AICI un duplicat!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.