Conector Sedona Retail & WooCommerce: Pentru afaceri eficiente online & offline

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Conectivitatea dintre online si offline este esentiala pentru un business unitar si eficace. Stim cat e de important ca preturile, stocurile si toate datele importante ale afacerii dumneavoastra sa fie actualizate in timp real, atat pentru modul in care clientii interactioneaza cu serviciile oferite, cat si pentru organizarea mai eficenta a business-ului. De aceea, am creat impreuna cu partenerul nostru, Digital Moment, conectorul dintre Sedona Retail si magazinele online WooCommerce.

Un sistem robust si modern, acesta este o punte de legatura intre magazinele fizice si cele online, dezvoltate pe platforma WordPress cu modulul WooCommerce. De retinut ca acesta se poate conecta atat la magazinele online WooCommerce noi, cat si la cele deja existente.

Intre avantajele sistemului:

  • Actualizarea si transferul in timp real al datelor legate de comenzi, clienti, stocuri, preturi etc;
  • Reducerea timpului si efortului necesar procesarii comenzilor, dar si a erorilor umane;
  • Simplificarea administrarii stocurilor, livrarilor si a proceselor contabile.

Sincronizarea datelor intre Sedona Retail si website nu a fost niciodata mai simpla!
Iar la Sedona puteti alege din 3 pachete diferite de solutii si servicii pe cel care raspunde cel mai bine nevoilor business-ului dumneavoastra.

Mai mult, beneficiati si de un pachet de mentenanta a conectorului, oferit gratuit pentru utilizatorii cu un numar mic de produse in portofoliu. Nu in ultimul rand, va puteti bucura de update-uri ale programului de gestiune Sedona Retail si ale platformei WooCommerce fara costuri suplimentare si fara griji!

Costul accesibil de implementare si interfata intuitiva si usor de folosit au plasat WooCommerce in topul preferintelor din retailul online romanesc.

Sunteti gata sa vedeti cat de wow sunt Sedona Retail & WooCommerce?

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.