Construim un business responsabil: Valorile Sedona

Data publicare articol:

Parte din ADN-ul nostru, cele trei coordonate care definesc astazi identitatea Sedona s-au conturat in jurul unul concept unic: Grija – pentru clienti si angajati, dar si pentru mediu si comunitatea careia ii spunem astazi acasa.

In urma cu 15 ani, Sedona intra pe piata din Romania cu o noua abordare in domeniul caselor de marcat. Treptat, portofoliul creat pentru clientii nostri a ajuns sa acopere orice nevoie in domeniul fiscal, astfel incat, in scurt timp, Sedona a devenit un furnizor complet de aparatura fiscala, software si accesorii.

De-a lungul a 15 ani, coordonatele intregii noastre activitati au fost grija pentru clienti si angajati, calitatea produselor si a serviciilor oferite si respectul pentru mediu.

Integrate in identitatea companiei, acestea sunt astazi valorile noastre:

1. Grija pentru clienti si angajati.

La Sedona, intelegem faptul ca fiecare client are posibilitatea de a-si alege furnizorul. Ne dorim sa fim parteneri pentru clientii nostri, pentru a le oferi produse si servicii de cea mai buna calitate – la un pret corect. Prioritatea noastra este asigurarea unui nivel de excelenta a portofoliului nostru, pentru ca ne dorim sa construim parteneriate solide in timp – bazate pe sinceritate, integritate si incredere.

Angajatii Sedona lucreaza intr-un mediu sigur si placut – un cadru de lucru care poate sustine interesul pentru job si munca eficienta in echipa. Sustinem dedicarea pentru munca, dar si pentru familie, in aceeasi masura, si ne dorim ca angajatii nostri sa gaseasca un echilibru in relatia dintre acestea doua. Cautam sa ne bucuram de momentele pe care le petrecem impreuna si sa construim impreuna o comunitate, in orasul pe care-l numim “acasa”.

2. Produse si servicii de calitate.

Fiecare proiect este un nou angajament pentru noi – O promisiune asumata fata de fiecare dintre clientii Sedona, de a oferi produse si servicii de cea mai buna calitate partenerilor nostri.

3. Respect pentru mediu.

In spatele fiecarei decizii luate – de la noul sediu green la modul in care alegem sa ne desfasuram activitatea de zi cu zi – este grija de a folosi orice resursa inteligent si responsabil.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.