De 20 de ani, impreuna spre excelenta

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Am implinit 20 de ani! Prezenta pe piata romaneasca de business din 2002, Sedona s-a remarcat inca de la inceput prin viziunea pe care a fost construita. Ne-am dorit sa sustinem afacerile romanesti si sa venim, cu fiecare produs si serviciu din portofoliul nostru, in sprijinul comerciantilor romani.

Astazi, la aniversarea a 20 de ani, privim cu mandrie si recunostinta spre anii care au trecut si cu speranta si incredere catre cei care vor urma.

„In continua evolutie” – este principiul pe care ne bazam, astfel ca investim in permanenta in dezvoltarea de solutii fiscale pentru a va oferi in continuare instrumentele necesare pentru dezvoltarea unei afaceri de succes.

Printr-o noua abordare in domeniul caselor de marcat, am reusit sa infiintam in 2010 un departament special pentru dezoltarea interna de programe si aplicatii de mobil pentru domeniile de Retail si HoReCa. In acelasi an, a aparut si prima versiune a programului Sedona Retail cu scopul de a simplifica gestiunea pentru clientii nostri.

Timp de 20 de ani, ne-am indreptat atentia catre 3 valori care stau la baza activitatii noastre si pe care vom continua sa le respectam:

  1. Sustinerea antreprenorilor locali;
  2. Respect pentru clienti si angajati;
  3. Produse si servicii de calitate.

Impreuna cu cei peste 50.000 de clienti multumiti, crestem afaceri de succes care tintesc necontenit spre performanta.

Datorita partenerilor nostri, portofoliul Sedona a devenit din ce in ce mai variat, ajungand astfel un furnizor complet de echipamente de gestiune.

Familia Sedona se mareste pe zi ce trece! Vom continua sa perseveram si sa va oferim aceeasi calitate cu care v-am obisnuit prin produsele si serviciile noastre.

Multumim tuturor clientilor, angajatilor si partenerilor nostri pentru acesti 20 de ani frumosi. Ne propunem cât mai multi ani impreuna, spre excelenta!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.