Echipa Sedona a organizat o actiune caritabila la Centrul de asistenta sociala Valea Plopului si a primit in dar o zi minunata alaturi de persoanele aflate in ingrijirea centrului

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Nu e nimic mai frumos decat sa oferi bucurie copiilor, cei pentru care fiecare zi ar trebui sa fie un dar. Si nimic nu e mai placut decat sa vezi intiparit un zambet pe chipurile seniorilor nostri. Tocmai de aceea, suntem recunoscatori Asociatiei Pro Vita, infiintata in 1994 de preotul Nicolae Tanase si preoteasa Maria Tanase, pentru sansa de a darui un pic de bucurie copiilor orfani si seniorilor gazduiti in Centrul de asistenta sociala Valea Plopului, din zona Valenii de Munte.

Am ajuns in satul cuibarit intre dealuri incarcati de daruri pentru fiecare dintre persoanele aflate in ingrijirea centrului si am petrecut o zi minunata alaturi de oamenii frumosi de aici.

Ne bucuram ca am putut fi, chiar si pentru scurt timp, alaturi de Asociatia Pro Vita, care de ani buni isi dedica toate resursele – materiale si sufletesti – ocrotirii copiilor defavorizati.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.