Elimina pierderile de monetar cu acceptatorul de numerar Cashmatic

Data publicare articol:

Daca detii o afacere mica sau mijlocie, stii cat de complicata poate fi gestionarea numerarului. Cu acceptatorul de numerar Cashmatic, poti simplifica procesul de incasare si gestionare a banilor, atat la punctele de incasare cu casier, cat si la self-checkout-uri. Mai mult, nu mai este nevoie de cumpararea unei masini de numarat si reduci timpul necesar gestionarii manuale a numerarului.

Solutia oferita de Cashmatic este ideala pentru afacerile mici si mijlocii, fiind disponibila in doua variante: Acceptatorul de numerar Cashmatic Selfpay 460 care este recomandat pentru 100 – 120 bonuri cu numerar incasate pe zi si Acceptatorul de numerar Cashmatic Selfpay 860, care proceseaza in jur de 500 de bonuri cu numerar pe zi. Cashmatic Selfpay 460 are un singur recipient pentru rest, a carui capacitate este de 70 de bacnote. Cashmatic Selfpay 860 este echipat cu 4 recipiente pentru rest, fiecare cu o capacitate de 30 de bancnote, si un recipient de colectare cu o capacitate de 400 de bancnote. Ambele modele sunt integrate cu programul de gestiune Sedona Retail si pot fi controlate de la distanta, prin smartphone, tableta sau PC.

Una dintre cele mai mari provocari care apare cand vine vorba de gestionarea numerarului este riscul de pierdere sau frauda. Acceptatorul de plata Cashmatic creste nivelul de securitate datorita structurii robuste si solide din otel, reduce riscul de jaf datorita sertarului care nu poate fi deschis si detecteaza automat prezenta banilor falsi. 

Prin caracteristicile sale, solutia oferita de Cashmatic satisface nevoile de siguranta, precizie si functionalitate, avand totodata si un pret avantajos. Este usor instalat pe orice banc de lucru datorita dimensiunilor compacte, elimina erorile umane si reduce timpul de gestionare a numerarului. De asemenea, aceasta solutie respecta reglementarile Regulamentului H.A.C.C.P., eliminand contactul cu banii.

Eficientizeaza procesul de gestionare a numerarului, redu pierderile si transforma procesul de incasare intr-unul simplu si sigur cu acceptatorul de plata Cashmatic. Pentru mai multe informatii, consultanta sau o oferta personalizata, ne poti contacta, aici.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.