Ati aflat cum se emite bon fiscal cu introducerea codului fiscal al clientului?

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Conform HG 84 din 2013 ce a intrat de curand in vigoare, se pot deconta in contabilitate bonurile fiscale cu valoare de pana la 100 Euro inclusiv tva, daca acestea au inscrise codul fiscal al cumparatorului.

Cum se poate scrie pe bon codul fiscal al cumparatorului?

In cazul imprimantelor fiscale si al caselor de marcat ce functioneaza comandate dintr-un computer sau POS, introducerea codului fiscal se face din aplicatia software. Asadar este necesar sa contactati furnizorul aplicatiei de vanzare pentru actualizare si pentru instructiuni despre folosirea noii functionalitati.

Dintre programele comercializate de Sedona, in acest moment a fost deja actualizat programul Facturis, update-ul putandu-se realiza chiar din aplicatie. In curand va fi implementata posibilitatea introducerii codului fiscal pe bonuri si in alte aplicatii software.

In cazul caselor de marcat folosite independent (neconectate la un computer), disponibilitatea functionalitatii si procedura de introducere a codului fiscal trebuie aflata pentru fiecare model in parte.

Dintre casele de marcat comercializate de Sedona, va putem confirma posibilitatea de introducere a codului fiscal pentru toate modelele Datecs, Partner si Orgtech. Modalitatea de introducere difera de la model la model. Pentru a primi instructiuni scrise sau telefonice aferente modelului folosit de dvs., va rugam sa ne contactati.

Toti abonatii contractelor de service beneficiaza de instruire gratuita, iar pentru ceilalti clienti punem la dispozitie mai multe variante de suport contra cost.

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.