Implica-te. Ajuta afacerile locale. CUMPARA ROMANESTE! O campanie Sedona pentru sustinerea antreprenorilor romani

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Pentru ca e nevoie de putin de la fiecare dintre noi ca sa ne fie mai bine tuturor, pentru ca ne dorim cu totii un „maine” mai bun, pentru ca o decizie mica poate face o mare diferenta… pentru toate aceste motive, sprijiniti afacerile romanesti!

De fiecare data cand veti alege sa sustineti o mica afacere locala, veti ajuta la implinirea unor visuri mari. Gestul vostru poate ajuta un copil sa invete, un student sa-si plateasca facultatea sau un parinte sa le ofere copiilor sai viata pe care o dorim si noi celor dragi.

Asadar, va invitam in echipa Sedona pentru proiectul CUMPARA ROMANESTE, prin care putem sustine impreuna afacerile mici, initiativele locale si antreprenorii romani.

Nu e greu si nu implica niciun cost, ci doar putin timp si un cuvant sau un gest de sprijin. Iata la ce ne-am gandit:

  1. Cumpara romaneste! Oricand poti. Vei face o alegere buna pentru tine si pentru familia ta si ii vei ajuta in acelasi timp pe toti cei implicati in afacerile mici sa fie alaturi de noi si maine.
  2. Spune si celor apropiati despre antreprenorii si afacerile romanesti pe care le sustii. Vorba dulce mult aduce! Si se raspandeste iute, credem noi.

Va multumim inca de acum ca veniti alaturi de noi si va uram Bun Venit! Suntem Sedona, o firma cu capital integral romanesc si o echipa completa de programatori, arhitecti software, designeri si specialisti tehnici intotdeauna alaturi de afacerile din Romania.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.