Impreuna pentru antreprenoriatul romanesc

Data publicare articol:

Intr-o economie globalizata, este important sa sprijinim afacerile locale, oferindu-le resursele necesare pentru a creste si a se dezvolta. La Sedona suntem constienti de importanta afacerilor locale pentru o economie sanatoasa. De aceea, prin serviciile si produsele noastre, dar si prin asistenta si consilierea oferite sustinem antreprenorii romani si ii ajutam sa-si optimizeze afacerile si sa fie in conformitate cu reglementarile fiscale.

Un proiect a carui misiune este aceea de a fi partenerul de incredere al afacerilor independente este reteaua de magazine de proximitate LaDoiPasi, care in ultimii ani a crescut rapid, devenind cea mai mare comunitate de antreprenori independenti din Romania. Dovada este chiar inaugurarea magazinului cu numarul 2.000.  Ne bucuram ca antreprenorii din reteaua LaDoiPasi au ales sa-si optimizeze afacerile cu ajutorul sistemelor de vanzare si gestiune Sedona

Solutia noastra – Sedona Retail – ofera antreprenorilor o serie de avantaje esentiale pentru gestionarea eficienta a afacerii. Conectarea tuturor echipamentelor si integrarea cu programe de contabilitate si ERP-uri ajuta la automatizarea proceselor si cresterea eficientei operationale. Functia de vanzare rapida cu casier si interfata pentru self-checkout faciliteaza tranzactiile cu clientii si reduce timpii de asteptare la casa. Importul automat de facturi Metro Cash & Carry, impreuna cu functia de contabilitatea primara, ajuta la gestionarea cheltuielilor si la reducerea timpului de procesare a documentelor. Integrarea cu magazinul online, impreuna cu gift card-urile si cardurile de fidelizare, imbunatatesc experienta clientilor.

Toate acestea inseamna mai mult timp pentru gestionarea afacerii, dar si o unealta de incredere pentru antreprenorii romani care doresc sa-si optimizeze afacerile si sa construiasca in jurul acestora o baza solida de clienti multumiti.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.