Fara cozi la plata impozitelor? Da, cu solutia InfoChiosc pentru primarii

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Vizitele la ghiseele administratiei publice sunt considerate adesea o obligatie neplacuta din cauza cozilor lungi si a timpului pierdut in asteptare. Din fericire, lucrurile se pot schimba! Partenerii nostri de la Integrisoft au dezvoltat o solutie care imbina componentele hardware si software Sedona cu aplicatia software dezvoltata de acestia. InfoChioscul pentru primarii este destinat platii taxelor si impozitelor. Solutia este formata din:

Ce este InfoChioscul pentru primarii?

Este un sistem de informare care imbina hardware-ul Sedona cu un software avansat de Content Management System, a carui scop este acela de a oferi cetatenilor o modalitate eficienta de a accesa rapid informatiile relevante, fara cozi la ghiseele administratiei publice. Datorita interfetei intuitive si a ecranului tactil, sistemul este usor de utilizat, chiar si de catre persoanele mai putin familiarizate cu tehnologia.

Cum functioneaza InfoChioscul pentru primarii?

InfoChioscul preia automat obligatiile de plata din sistemul existent de taxe si impozite. Acesta afisează informatii despre sumele ce urmeaza a fi platite, incluzand tipul de obligatie si suma datorata. Preluarea se realizeaza pe baza datelor personale de identificare. Incasarile generate sunt inscrise automat in aplicatia de taxe si impozite, contracte comerciale, intr-un mod unitar.

Avantajele?

Implementarea unei solutii de tip InfoChiosc in primariile din Romania, elimina cozile si reduce birocratia. Cetatenii au acces mai facil si mai rapid la informatiile importante, fara a pierde timp pretios la cozi interminabile.

Pentru mai multe informatii despre aceasta solutie scrieti-ne la sales@integrisoft.ro sau contact@aparaturafiscala.ro

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.