Vesti bune! Integrarea e-Factura si e-Transport in Sedona Retail

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Te numeri printre agentii economici care folosesc sistemele nationale e-Factura si e-Transport? Avem o super-veste pentru tine! Ambele sisteme sunt integrate in programul de gestiune Sedona Retail, pentru siguranta afacerii tale. Iti poti gestiona afacerea simplu si rapid, in conformitate cu prevederile legale. In acest articol, vom explora rolul acestor doua sisteme, dar si beneficiile integrarii lor cu Sedona Retail.

e-Factura – Ce este?

e-Factura este un proiect initiat de Ministerul Finantelor si ANAF pentru a facilita transmiterea facturilor electronice intre diferite entitati. Desi nu este un sistem de facturare in sine, e-Factura simplifica procesul de transmitere. Cu integrarea Sedona Retail cu programe de contabilitate sau ERP-uri, poti emite facturi fiscale mai usor si mai rapid.

e-Transport – Ce este?

e-Transport monitorizeaza transportul de bunuri cu risc fiscal in Romania si asigura trasabilitatea marfurilor. Similar cu e-Factura, ajuta la combaterea evaziunii fiscale si colectarea taxelor. Integrarea cu Sedona Retail iti permite personalizarea operatiunilor de transport, presetarea cotelor de TVA si multe altele.

Cum functioneaza integrarea cu e-Factura:

Integrarea se realizeaza online, prin incarcarea directa a facturilor in ANAF SPV sau prin exportul lor in format XML. Tokenul generat la conectare se salveaza in baza de date Sedona Retail, permitand incarcarea ulterioara a facturilor de pe orice computer care are instalata aplicatia Sedona Retail Back-Office. Poti configura incarcarea sa se faca automat sau manual. Pretul modulului este de 700 Lei, TVA inclus.

Cum functioneaza integrarea cu e-Transport:

Integrarea permite personalizarea operatiunilor de transport si afisarea optiunilor practicate. Fiecare transport poate fi definit cu informatii complete, iar integrarea permite descarcarea automata a codului UIT din SPV si afisarea statusului operatiunii de transport. Pretul modulului este de 1400 Lei, TVA inclus. In pretul modulelor sunt incluse si serviciile de instalare si instructajul de folosire. Instalarea se poate face impreuna cu programul Sedona Retail, sau ulterior, de la distanta.

Cu Sedona Retail, obtii o solutie completa pentru gestionarea eficienta a afacerii tale, respectand toate cerintele legale si optimizand procesele recurente.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.