Nevoia de confort schimba comertul. Abia la inceput, Q-Commerce cucereste business-urile romanesti

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

Dupa o crestere ultra-rapida a sectorului e-commerce local in ultimii ani, Romania se indreapta tot mai accelerat catre noi tipuri de comert, care asigura cumparatorilor confortul unei experiente de shopping rapide, de multe ori cu doar cateva click-uri.

Motoarele sunt deja turate, cu o piata locala de delivery in continua expansiune, care va ajunge la 1 miliard de euro in urmatorii 2 ani si va continua sa creasca pe masura ce platformele de livrari se extind in orase noi, de toate dimensiunile.

Directia, de asemenea, e stabilita. Shopping-ul devine mai eficient, mai simplu si mai rapid, facand astfel loc unui nou mod de a cumpara. Doar cu telefonul mobil!

Q-Commerce (quick commerce) raspunde perfect nevoilor actuale ale pietei de a livra orice, in foarte scurt timp, fiind un pariu pe care marile platforme de livrare din Romania deja il fac. In urmatorii ani, acesta nu va antrena doar intregul sector de Retail, ci si industria restaurantelor, fast food-urilor si cafenelelor.

Sunteti pregatiti de era mobile-first in comert? Fie ca aveti un business online sau offline, in magazinul Sedona puteti gasi solutii complete pentru afacerea dumneavoastra!

Special pentru business-urile mobile: Sistemul mobil de facturare si emitere de bonuri fiscale.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.