Noile cititoare de coduri de bare Cino, tehnologie de top la preturi economice

Data publicare articol:
Data revizuire articol:

   Sedona introduce pe piata din Romania cititoarele de coduri de bare marca Cino produse de fabrica PC Worth (Taiwan). Aceste cititoare stabilesc noi standarde in domeniu prin oferirea de inalte calitati tehnice, inovatie si design la preturi economice. Folosind sisteme optice noi de scanare confera cele mai bune rezultate din clasa lor: citire rapida, citire de coduri de bare imprimate slab sau pe diverse tipuri de materiale, citire de coduri de bare de dimensiuni mici.

   Va prezentam modelele Cino F430 (cu citire pana la 6 cm) si Cino F760 (cu citire pana la 30 cm), urmand ca incepand cu luna iulie sa fie disponibil un model wireless.

   Datorita calitatii materialelor sunt garantate la caderi repetate pe beton de la distanta de peste 1,5 m, asigurand o durabilitate pe care puteti conta. Modelul F760 poate fi dotat optional cu sistem de vibratie pentru confirmarea citirii codurilor (in medii cu nivel inalt de zgomot).

   Dimensiunile compacte, designul ergonomic, raza de scanare foarte vizibila si sistemele de atentionare fac aceste cititoare echipamente deosebit de prietenoase.

   Garantia este de 18 luni.

   Cititoarele Cino sunt disponibile in toate variantele de comunicatie (USB, PS2, RS232), se livreaza cu manual de utilizare si programare precum si cu tipul de cablu dorit, iar pentru conectarea RS232 se livreaza cu adaptor de conectare la casele de marcat Datecs. Schimbarea tipului de cablu este deosebit de facila, iar meniul de setare al cititoarelor este usor de folosit.

   Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati pagina cu cititoare coduri de bare mobile (http://www.aparaturafiscala.ro/listprodcateg.php?cat=21&subcat=31) sau site-ul producatorului http://www.cino.com.tw .

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.